Kuhn: Ez karrierem legnagyobb sikere!

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 15. 23:37
A svájci labdarúgó-válogatott 2-0-ra verte meg Portugáliát a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjában. A meccs után mindkét edző elégedetten nyilatkozott.


Fotó: Reuters

„Az Eb-szereplésünk ezzel a győzelemmel lett szép – mondta Köbi Kuhn, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. – Ez a siker karrierem legszebb momentuma.”

 

A távozó szakember hozzátette, hogy gratulál csapatának, bár ez a mérkőzés már nem számított a továbbjutás szempontjából. A kapitánynak azonban nagyon tetszett, hogy csapata így fel tudta szívni magát egy ilyen találkozóra.

 

„Nagy kár, hogy a továbbjutás szempontjából ennek a meccsnek már nem volt értéke. Nekünk a csehek vagy a törökök ellen el kellett volna érnünk egy pontot.”

 

Nem volt elégedetlen Luiz Felipe Scolari sem, pedig csapata vesztett.

„Jól játszottunk, semmiféle szemrehányást nem tehetek a játékosaimnak. Nekünk az első két meccset kellett megnyernünk, ez számított.”

 

A meccs hőse a két gólt szerző Hakan Yakin volt.

„Szerettünk volna valami nagy eredményt elérni a saját hazánkban rendezett Eb-n. Bár még mindig fájó, hogy az első két meccset elvesztettük, ez a győzelem nagyon jó érzéssel tölt el.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu