Francia csatárt igazolt a Loki

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 13. 17:02
Debrecenben folytatja pályafutását Adamo Coulibaly, akivel négyéves szerződést kötött a Loki. A francia támadó játékengedélye is megérkezett, így nagy valószínűséggel játszhat szerdán a svéd Kalmar elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn.



Coulibaly közel egy hónapja érkezett Debrecenbe próbajátékra. Az egymás közti meccs során két gólt és egy gólpasszt adott, majd másnap a klub megtette ajánlatát. A labdarúgó azonban csak múlt héten, pénteken tért vissza, és a Medgyes elleni felkészülési mérkőzésen ismét játszott, egy gólpasszt adott Szilágyinak.

A felek hétfőn ismét leültek tárgyalni, és ezúttal megállapodás is született, így a 28 éves színes bőrű támadó - akit a szurkolók már Sidibe utódjaként emlegetnek - mostantól a DVSC-TEVA labdarúgója.

Coulibaly a Saint Perreux csapatában kezdte felnőtt pályafutását, majd a Neauphle le Chateau gárdáját erősítette, innen az AS Poissy-hoz igazolt, ahol 23 meccsen 11 gólt lőtt.

Egy évvel később légiósnak állt, a belga Saint Truidense kötelékébe tartozott, és alapembernek számított, hiszen 28 mérkőzést játszott. Legutóbb a belga másodosztályban harmadik helyen végzett Royal Antwerp gárdájában futballozott.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu