KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PVSK_PANTHERS"
A fiatalos lendület győzte le a bajnokot 2009. szeptember 26. 19:45 A PVSK-Pannonpowers nyerte meg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) által első alkalommal kiírt Szuperkupát, amelyen a bajnok Atomerőmű és a kupagyőztes baranyaiak Pakson csaptak össze. A fiataljai által húzott vendégek szoros hajrát követően végül 77-72-re győztek.
 
A Kecskemét kifosztotta Pécset 2009. június 29. 12:09 Az elmúlt hét végén sajtótájékoztató keretében bemutatta stábját és új játékosait a Kecskemét férfi kosárlabdacsapatának új szakmai igazgatója, Sztojan Ivkovics. A szerb származású szakember négy korábbi, pécsi tanítványát is magával csábította Bács-Kiskun megye székhelyére, illetve egy litván olimpikont is leigazolt Kaposvárról.. A megújuló - és egyben főtámogatóját elveszítő - klub célja a legjobb nyolcba kerülés lesz a következő idényben.
 
Újabb délszláv származású edző Pécsen 2009. június 12. 10:35 Kmézics Zorán ülhet le a PVSK üresen maradt kispadjára Sztojan Ivkovics után. A délszláv származású - ámde magyar állampolgársággal is rendelkező - szakember egyelőre még csak szóban állapodott meg a baranyai vezetőkkel, ám a jövő héten a szerződéskötésre is sor kerülhet.
 
Nincs olyan, hogy edzőkultusz! 2009. június 3. 22:51 Távozik a PVSK Pannonpowers férfi kosárcsapatának éléről Sztojan Ivkovics. A baranyai gárdát története legjobb, második pozíciójáig vezető szakember honlapunknak elmondta, egy szilárd, erős csapatot hagy maga mögött. Büszke játékosaira, akik nem csak csapatként, de egyénileg is remekül teljesítettek. Hogy hol folytatja a tréner? A héten kiderülhet...
 
A bíró ezúttal megúszta, a Falco nem 2009. május 19. 21:39 Megvan az első finalista a férfi kosárlabdázóknál. Az Atomerőmű a harmadik meccsét is megnyerte a címvédő Falco ellen, ezúttal 87-71-re. Ezzel a paksiak döntőbe jutottak, ellenfelük azonban még nincs. A Pécs ugyan a harmadik találkozót megnyerte a Zalakerámia ellen, ám egy siker még hiányzik a továbblépéshez.
 
Botrányos végjáték Szombathelyen 2009. május 16. 20:59 Szurkolóinak „köszönhetően” nemcsak az Atomerőmű SE elleni második vereség miatt fájhat a feje a Falco vezetőinek. A szombathelyi együttes az első, paksi meccs után, a hazai mérkőzését is elveszítette Gulyás Róberték ellen a férfi élvonal rájátszásában a legjobb négy között.. Pontosítsunk: a mérkőzés félbeszakadt, ám így is a tolnaiak győzelmét hirdették ki. A másik elődöntőn a Zalaegerszeg hosszabbítás után, egy ponttal tudta felülmúlni a PVSK-t, így náluk 1-1-re alakult az összesített állás.
 
Pécs, Paks: egy lépéssel közelebb 2009. május 13. 22:58 Amerikai légiósa hathatós segítségével aratott szép sikert az alapszakaszt megnyerő és azóta is menetelő PVSK Pannonpowers együttese. A baranyaiak az ötmeccses negyeddöntőn túllévő Zalakerámiát fogadták az elődöntő első meccsén. Sztojan Ivkovics legényei közül kiemelkedett a 31 pontot szóró Thomas Kelley, a túloldalon Louis Hinnant remek teljesítménye kevés volt az üdvösséghez. A másik mérkőzésen az Atomerőmű szintén hazai pályán nyert. A paksiak a címvédő Falcót verték 89-73-ra.
 
Máris pályaelőnyt lopna a Falco 2009. május 13. 08:11 Óriási csatákra és fantasztikusan izgalmas végjátékokra lehet számítani a férfi kosárlabda NB I rájátszásában, az elődöntőben. Az alapszakaszt megnyerő Pécs a lendületben lévő ZTE-t fogadja, míg az Atomerőmű a címvédő Falcót látja majd vendégül szerdán este.
 
Fantasztikus csata Székesfehérváron 2009. május 5. 21:36 Pécsi továbbjutás, székesfehérvári szépítés, zalai és paksi előny. Így foglalható össze röviden a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik fordulója. A PVSK harmadszorra is megverte a Sopront, így ő az első - és egyelőre egyetlen - elődöntős a mezőnyben. A már-már temetett Albacomp hazai pályán megverte a címdő Falcót és 2-1-re szépített a párharcban. A Zalakerámia és az Atomerőmű pedig megszerezte a vezetést a Dombóvár, illetve a Szolnok ellen.
 
Cruz triplaesője sem volt elég Sopronban 2009. május 2. 21:07 Fantasztikus találkozókkal folytatódott a férfi kosárlabda NB I felsőházi rájátszása. Az alapszakasz az első helyen befejező Pécs idegenben is legyőzte a Sopront, így egy lépésnyire került az elődöntőbe jutástól. A korábban a bajnoki címre is esélyesnek tartott Albacomp másodjára is kikapott a címvédő Falcótól. A Szolnok és a Dombóvár viszont kiegyenlített az Atomerőmű, illetve a ZTE elleni párharcban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu