KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BL_DONTO_2013"
A Bayern feljutott a csúcsra 12 év után 2013. május 25. 22:35 VIDEÓVAL, NYILATKOZATOKKAL! Nehéz szülés volt, de Bajnokok Ligája-győztes a Szuper Bayern, miután 2-1-re győzni tudott szombat este minden idők legjobb házidöntőjén a Borussia Dortmund ellen. A bajorok korábban a Juvét és a Barcát is padlóra küldték, a BVB-vel meggyűlt a bajuk, de Robben 89. percbeli guritásával összejött a BL-arany a Wembleyben. A holland szélső gólpasszt is adott korábban, Mandzukic találatára azonban még felelni tudott Gündogan tizenegyesből. Ötödször Európa legjobbja a Bayern 1974, 1975, 1976 és 2001 után, és öt elveszített döntő után. A bajorokat a Real és a Milan után immár a harmadik legsikeresebb klubcsapatként emlegethetjük. A triplázás is összejöhet a Heynckes-csapatnak, ha megnyeri a Német Kupa-döntőt - erre még nem volt példa Németországban.
 
"Rossz döntés volt elhagyni a BVB-t!" 2013. május 25. 16:34 Mats Hummels, a Borussia Dortmund német válogatott középhátvédje elárulta, hogy nemcsak személyes dicsőség motiválja a ma esti Bajnokok Ligája-döntő megnyerésében, hanem az is, hogy akik az utóbbi időben elhagyták a csapatot, megtudják, rosszul döntöttek.
 
„A Dortmund? Mint a 2005-ös Liverpool!" 2013. május 25. 14:12 Képes lehet meglepetést okozni a Borussia Dortmund és felborítani a papírformát a szombati Bajnokok Ligája-döntőben - vallja Jamie Carragher, aki frissen vonult vissza, de 2005-ben hasonló helyzetben volt a Milan ellen.
 
Irány a BL-döntő - együtt Egervárival 2013. május 25. 12:13 Czövek Oszkár jelenti Londonból: Egervári Sanyi bácsi huppant le mellém a hajnali gépen. Előbb a Dortmund-, majd a Bayern-szurkolókkal állt/ült be egy fényképre a szövetségi kapitány és klubsálat is kapott a nyakába mindkét alkalommal. Az úton beszélgetve elmondta nekem, inkább a BVB-nek szurkol, de csak azért, mert esélytelenebbnek tartja a közvélemény. Götze távolmaradását nem sérülésének, hanem a nyári klubváltásnak tudja be, ám hangsúlyozta, a kimagasló egyéniségek terén amúgy is jobban állnak a müncheniek. A sorozatban mellesleg a Barcáért szorított – a Schwarzgelben most érte is revánsot vehet a bajorokon.
 
Egy kattintás egy Bogdán-mezért! 2013. május 24. 16:00 BL-DÖNTŐS JÁTÉK az SH-tól, amelyben BOGDÁN-MEZT nyerhetsz egy apró kattintással! A világ legegyszerűbb Facebook-alkalmazása: CSAK IKSZELNED KELL EGYET! Tippeld meg, hányadik percben esik az első gól a Dortmund-Bayern meccsen, a rendes játékidőben. 0-0-ra is voksolhatsz. Szombat este 20:30-ig jöhetnek a tippek! Aki eltalálta, részt vesz a hétfői sorsoláson, a Bolton-kapusmez szerencsés tulajdonosát emailben értesítjük! A nyereményről fotót is posztolunk.
 
A Bayernt kísérthetik az elbukott döntők 2013. május 23. 19:53 Oliver Kahn szerint még mindig ott motoszkálhatnak a Bayern München játékosainak fejében a közelmúltban elvesztett döntők, és szerinte negatívan befolyásolhatja őket a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-fináléban szombaton.
 
Reus: Ne írják le a Dortmundot! 2013. május 23. 17:38 Marco Reus elismeri, a Borussia Dortmund finoman szólva sem favoritja a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-döntőnek, de annyira esélytelennek sem tartja magukat, hogy leírják őket. A csapat sportszergyártójának adott interjúban arról is beszél: a szezon előtt álmában sem gondolt volna, hogy pályára léphet a Wembleyben.
 
Fogcsikorgató BL-döntő lesz! 2013. május 23. 17:00 A közelmúlt egymás elleni eredményei alapján szoros csata várható a szombati Bajnokok Ligája-döntőben, és a Bayern Münchennek már csak azért is vigyáznia kell, mert egyszer már megégette magát a sorozatban a Borussia Dortmund ellen – igaz, az se tegnap volt.
 
Götze nem játszhat a BL-döntőben! 2013. május 22. 16:26 A Borussia Dortmund hivatalos közleményben jelentette be, hogy karmestere, Mario Götze sérülés miatt kihagyja a szombati Bajnokok Ligája-döntőt.
 
Tíz és fél milliót kap a BL-győztes 2013. május 22. 10:43 Tíz és fél millió eurós jutalmat kap az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) a Bajnokok Ligája szombati döntőjének győztese.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu