Götze nem játszhat a BL-döntőben!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 22. 16:26
A Borussia Dortmund hivatalos közleményben jelentette be, hogy karmestere, Mario Götze sérülés miatt kihagyja a szombati Bajnokok Ligája-döntőt.


 

A Schwarzgelben hivatalos honlapjának nyilatkozott is a középpályás, aki minden igyekezete ellenére sem épül fel időben a nagy meccsre.

„Az volt a célom, hogy felgyógyuljak, és ezért nagyon keményen dolgoztam az elmúlt hetekben. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok segíteni a csapatnak ezen a nagyon fontos találkozón. Nagyon bízom a csapatban, és természetesen elutazom Londonba, hogy a helyszínen drukkoljak a srácoknak” – fogalmazott az ifjonc.

Götze még a Real Madrid elleni elődöntő-visszavágón szenvedett sérülést május 1-jén, mindjárt a találkozó elején le kellett cserélni. Kedden ismét edzésbe állt, de úgy érezte, nem áll készen a visszatérésre, ezért idő előtt befejezte a gyakorlást, és az öltözőbe vonult.

A rosszmájú feltételezések szerint túlságosan nem is szeretne felépülni a döntőre, az ellenfél ugyanis az a Bayern München lesz, amelyet nyártól maga is tagja lesz.

Címkék: bl_donto_2013
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu