„A Dortmund? Mint a 2005-ös Liverpool!"

Létrehozva: 2013. május 25. 14:12
Képes lehet meglepetést okozni a Borussia Dortmund és felborítani a papírformát a szombati Bajnokok Ligája-döntőben - vallja Jamie Carragher, aki frissen vonult vissza, de 2005-ben hasonló helyzetben volt a Milan ellen.


Az idény végén fényes pályafutásának véget vető 35 esztendős hátvéd a 2005-ös fináléval példálózik, amikor az esélyesebbnek tartott Milan 3-0-ra vezetett a félidőben, mielőtt a Vörösök felálltak, egyenlítettek, és a végén büntetőkkel felülmúlták az olaszokat, akik talán már elhitték a szünetben, hogy zsebben van a nagy-nagy trófea.

„Az elmúlt évek legszorosabb döntője lehet és a Dortmund nincs olyan messze a Bayerntől, ahogy a bukik azt az oddszaikkal mutatják. Ha valamelyik csapat nyugtalan lehet, az Jupp Heynckes legénysége, végső soron ők azok, akik mindent elbukhatnak, a Borussiának pedig nincs vesztenivalója" – írja rovatában a Daily Mail hasábjain.

„A Dortmund kicsit olyan helyzetben van, mint amit mi átéltünk a Liverpoolban éppen ezen a napon nyolc évvel ezelőtt. Senki sem adott nekünk esélyt, hogy legyőzzük a Milant Isztambulban, így élvezni tudtuk az estét, és Európa legnagyobb, legfontosabb trófeájának megnyerése a legmerészebb álmaink között sem szerepelt."

Hozzátette: „A Bayern valamennyire tart ettől a finálétól, hiszen a rá nehezedő nyomás elképesztő, ráadásul a legjobb csapat Németországban, és elveszíteni a leginkább áhított címet a legnagyobb helyi riválisnak a létező legnagyobb pofon lenne" – már ha a tavalyi hazai pályán, az Allianzban elbukott döntő önmagában nem volt az.

Címkék: bl_donto_2013
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu