A Bayernt kísérthetik az elbukott döntők

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 23. 19:53
Oliver Kahn szerint még mindig ott motoszkálhatnak a Bayern München játékosainak fejében a közelmúltban elvesztett döntők, és szerinte negatívan befolyásolhatja őket a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-fináléban szombaton.


 

A Bayern München 2010-ben Madridban az Intertől, tavaly pedig otthon a Chelsea-től kapott ki a BL aranymeccsén, de múlt tavasszal a Német Kupa döntőjében is kudarcot vallott, 5-2-re gyalulta le a BVB.

Egykori legendás kapusa, Oliver Kahn úgy véli, ezek a fájdalmas vereségek akár a szombati találkozót is befolyásolhatják.

„Lefogadom, hogy a Bayernnél nagyon részletesen áttanulmányozták azokat a döntőket. Ha arra gondolunk, hogy a problémákat részletesen átbeszélték és tanultak belőlük, jól is kijöhetnek belőle, de kényelmetlen helyzetben vannak” – fogalmazott a korábbi hálóőr a Kicker német lapnak.

„A Bayernnek arra kell emlékeznie, hogyan játszott a Barcelona ellen, és mekkora fölénnyel nyerte meg a Bundesligát.”

Kahn megemlítette továbbá, hogy az esélytelenek nyugalmával készülhet a találkozóra a BVB, ami a Schwarzgelben malmára hajtja a vizet.

„Persze, egy döntőt mindig fájdalmas elveszteni, de senki sem várta a Dortmundtól, hogy elhódítja a címet. A Borussia vállát nem nyomja mázsás teher.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fogcsikorgató BL-döntő lesz!
A közelmúlt egymás elleni eredményei alapján szoros csata várható a szombati Bajnokok Ligája-döntőben, és a Bayern Münchennek már csak azért is vigyáznia kell, mert egyszer már megégette magát a sorozatban a Borussia Dortmund...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Reus: Ne írják le a Dortmundot!
Marco Reus elismeri, a Borussia Dortmund finoman szólva sem favoritja a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-döntőnek, de annyira esélytelennek sem tartja magukat, hogy leírják őket. A csapat sportszergyártójának adott...
Tovább a teljes cikkhez »


Címkék: bl_donto_2013
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu