KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZORAN_TOSICS"
Németországban folytatná az MU-játékos 2010. május 6. 18:14 Jól érzi magát az 1. FC Kölnél, ezért a következő szezont is a Bundesligában töltené Zoran Tosics. A szerb szélsőt azonban szerződés köti a Manchester Unitedhez, ezért nem csak tőle függ a közeljövője.
 
Az MU a Kecskésekre bízta a játékosát 2010. január 26. 19:11 Bár még hivatalosan nem erősítették meg, a Bild szerint a német élvonalbeli Kölnben folytatja pályafutását Zoran Tosics, a Manchester United szerb szélsője.
 
Készül a 80 milliós MU-nagytakarítás! 2010. január 10. 12:43 Sir Alex Ferguson 1995 óta nem látott nagytakarításra készül a Manchester Unitednél a nyáron - értesült a The Mirror. Az angol lap állítása szerint a szaktekintély megválik valamennyi az utóbbi időben gyengélkedő játékosától, így készítheti bőröndjét többek között Dimitar Berbatov, Anderson, Nani, Zoran Tosics illetve a gyakorlatilag folyamatosan pletykatémát adó Nemanja Vidics. Ha hozzávesszük, hogy a szezon végén Paul Scholes és Edwin van der Sar is távozásra készül, valószínűsíthető, a 2010-es a játékoskeringő a Vörös Ördögökről szól majd!
 
Tosics és Ljajics az Álmok Színházában 2009. január 2. 14:34 A világklasszis Nemanja Vidics után újabb két szerb labdarúgó igazolt a Manchester Unitedhez: Zoran Tosics és Adem Ljajics a Partizan Beogradból került Angliába. A hírt pénteken jelentette be az angol klub.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu