KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZILINA"
Újpesti vereség a szlovák bajnoktól 2011. február 8. 16:40 Az Újpest 1-0-s vereséget szenvedett a szlovák bajnok Zsolnától barátságos mérkőzésen Telkiben.
 
Balhé: 20 percig szünetelt a BL-meccs 2010. december 9. 11:18 VIDEÓ! Alig kapta meg a 2018-as világbajnokság rendezését Oroszország, máris kínos helyzetbe került, hiszen a Szpartak Moszkva szurkolói egyik társuk korábbi halála miatt tüntetve valóságos káoszt okoztak a Zsolna otthonában rendezett Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
 
BL-tényözön: légy okosabb a haveroknál! 2010. november 23. 15:58 Topcsapatok garmadája lép pályára kedden este a Bajnokok Ligájában, hiszen a Real Madrid, az Ajax, az AS Roma, a Bayern München, a Chelsea, a Milan és az Arsenal is érdekelt az ötödik forduló első felvonásában. Mielőtt az európai futball krémje kifutna a gyepre, a SportHirado.hu összegyűjtött egy sor érdekes, furcsa, vagy éppen meghökkentő adatot: légy okosabb a haveroknál, tudj meg mindent az esti nagy mérkőzésekről!
 
Zsiványság kell Zsolnán a Chelsea ellen 2010. szeptember 15. 17:41 Két éve már elkapott egy angol csapatot a Zilina, ám míg akkor az UEFA-kupában az Aston Villa ellen vitézkedtek a szlovák legények, addig szerda este a Chelsea ellen kellene valamit kitalálniuk a Bajnokok Ligájában. Az angolok toronymagas esélyesei az F-csoportnak, a hazai kiscsapatnál azonban tudják, mitől dögölhet meg a légy.
 
Labdarúgás, UEFA-kupa: a Santander és a Feyenoord is továbbjutott 2008. október 2. 20:20 A labdarúgó UEFA-kupa első fodulójának visszavágóin többnyire a papírforma érvényesült. Szorult helyzetből ugyan, de tovább jutott a Feyenord, illetve a Zsolna. Előbbi a svéd Kalmar otthonában, utóbbi Szófiában harcolta ki a csoportkörbe jutást. A finn Honka vendégeként szerzett 1-0-s győzelmet a Racing, csatlakozva a másik győztes csapat klubjához.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu