KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZAMBIA"
Három percig ápolták, majd kiállították 2013. január 21. 19:01 A címvédő zambiai válogatott hiába játszott több mint egy félidőt emberelőnyben, végül csak 1-1-es döntetlent ért el az etióp csapat ellen a labdarúgó Afrika Kupa C csoportjának első hétfői mérkőzésén. A meccs legemlékezetesebb jelenete egyben a legbrutálisabb is, az etióp kapus Dzemal Tasszev egy karaterúgással állította meg az üres kapu felé igyekvő Chisamba Lungot a 16-oson kívül, és a belépő következtében duplán rosszul járt. Olyan komolyan megsérült, hogy csak három perc után mutatták fel neki a piros lapot, és vitték le a pályáról hordágyon.
 
Felsült sztárok, Zambiáé az Afrika-kupa 2012. február 12. 23:59 VIDEÓ! Sztárjai hagyták cserben Elefántcsontpartot: Didier Drogba a második félidőben, Kolo Touré és Gervinho a végső tizenegyesrúgások alkalmával vétette el a maga büntetőjét, Zambia ezeknek is köszönhetően megnyerte az Afrikai Nemzetek Kupáját. Az Elefántok úgy veszítették el az aranyérmet, hogy gólt sem kaptak a tornán.
 
Sopronból Zambiába, három év alatt 2010. július 21. 16:05 Dario Bonetti, a Sopron korábbi olasz mestere lett a zambiai labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya - jelentette be a szövetség elnöke, Kalusha Bwalya.
 
Labdarúgás, Zambia: a szövetség a politizáló drukkerek ellen 2008. szeptember 19. 09:26 A közép-afrikai Zambia labdarúgó-szövetsége felszólította az élvonalban szereplő csapatokat és szurkolóikat, hogy törekedjenek a politikamentességre.
 
Zambia: Hervé Renard lett a válogatott új szövetségi kapitánya 2008. május 8. 10:24 A francia Hervé Renard lett Zambia labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya. Az egykori Cannes-futballistának az a feladata, hogy kivigye a csapatot a 2010-es vb-re.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu