KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZALAEGERSOZEGI_TE_FC"
Győr: 5-1, hétből hét 2011. augusztus 26. 20:31 A százszázalékos Győri ETO FC simán, 5-1-re győzte le a nyeretlenül sereghajtó Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
 
Bukott a Vidi, az Újpest és a ZTE 2011. július 30. 22:31 Milan Perics és Kulcsár Krisztián elintézte a magyar bajnok Videotont, amely 2-0-s vereséget szenvedett a harmadik forduló szombati játéknapján, a kaposvári Rákóczi Stadion felázott gyepén. A szerb csatár kettőt vágott, mindkétszer Kulcsár volt az előkészítő. Másodszor lesről indulva szerzett gólt. Az Újpest Siófokon hasalt el, ezzel továbbra is pont, valamint rúgott gól nélkül áll a bajnokságban. A Pécs a ZTE-t fektette két vállra, és élen zárhatja a fordulót, ha nem nyer a Loki és a Paks vasárnap.
 
Fradi: irány Európa! 2011. május 22. 19:24 Bajnokverés és Loki-kudarc a labdarúgó NB I 30. fordulójában. Ennél azonban jelen esetben érdekesebb, hogy a Ferencváros 3-0-ra legyőzte a Pápát az Üllői úton, hiszen a zöld-fehérek ezzel kijutottak a nemzetközi kupaporondra: bronzérmesként az Európa-ligában szerepelhetnek a következő szezonban. A Zalaegerszeg 3-1-re nyert a már kiesett Szolnok otthonában, így a DVSC-t megelőzve a negyedik helyen zárt.
 
Dobogós a ZTE, retteghet az MTK 2011. május 6. 22:27 Hazai győzelemmel ünnepelték Zalaegerszegen Csank János szerződéshosszabbítását. Az ifjú lett csatár Daniils Turkovs góljával nyert a ZTE a kiesőjelölt MTK ellen és fellépett a dobogóra az NB I 27. fordulójának pénteki játéknapján. Ha nyerni tudna a Siófok Pápán, meglehetősen kilátástalan helyzetbe kerülnének a fővárosiak, ami a bentmaradást illeti.
 
Kupadöntős a Kecskemét! 2011. május 3. 19:32 Története során először jutott a Magyar Kupa döntőjébe a Kecskeméti TE labdarúgócsapata, miután 5-1-es összesítéssel kiejtette a négy között a Zalaegerszeget. Ha döntőbe jut a másik ágon a Videoton, akkor Európa-liga résztvevő lesz Tomiszlav Szivics együttese!
 
Vasas: a kihagyott 11-es is belefért 2011. április 30. 17:06 A Vasas egy veterán játékos és egy ifjú titán góljaival 2-0-ra verte a vendég Zalaegerszeget a honi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. Ferenczi István kihagyott büntetője végül nem osztott, nem szorzott.
 
Vége az Újpest vesszőfutásának 2011. április 22. 20:47 Az Újpest FC 4-2-re verte a vendég Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 24. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A lila-fehérek március 20. óta először diadalmaskodtak az élvonalban, és a 10. helyre kapaszkodtak fel a tabellán.
 
Ismét a hajrá volt a Fradi végzete 2010. november 6. 19:52 Debrecen után Zalaegerszegen is a hajrában vesztett rangadót a Ferencváros a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A ZTE sorozatban hatodik tétmeccsét nyerte meg, noha a vendég fővárosiak a játék szinte minden elemében felülmúlták a zalaiakat.
 
Zalai öröm: mélyrepülésben a Videoton 2009. augusztus 28. 20:48 Hiába vezetett az első félidőben a Videoton, a remek bajnoki rajtot vett alakulat saját pályáján kapott ki 2-1-re az eddig még nyeretlen Zalaegerszegtől. A fehérváriak ezzel egymást követő második alkalommal véreztek el, péntek este azért, mert Csank József fiai összeszedettebb futballt mutattak be a labdarúgó NB I 6. fordulójában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu