KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZAKHAR_PETER"
Magyarok a karibi pókermilliók kapujában 2010. január 9. 13:59 Hatalmas bravúr kapujában áll Tóth Richárd illetve Lendvai Tamás, akik a harmadik akadályt is sikerrel vették a Las Vegason kívül valaha rendezett legnagyobb pókertornán, a Bahama-szigeteken 1529 fő részvételével zajló PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em főversenyén. A magyar páros bőven pénzbe ért, és egyike annak a mindössze 62 játékosnak, aki asztalhoz ülhet a negyedik fordulóban szombaton, amikor a tét a legjobb 24 közé kerülés lesz.
 
Magyar pókeröröm a bahamai szupertornán 2010. január 6. 22:31 Videóval! Az egzotikus Bahama-szigeteken kezdetét vette az esztendő egyik legnagyobb pókertornája, a PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em főversenye, ahol az első napon mindjárt két magyar jutott tovább. Kwaysser Valdemár Ákos és Zakhar Péter egyike volt a 668 indulóból életben maradó 386 főnek. Az utóbbi hetekben az internetes versenyeken szép összegeket nyerő Botond Balázs búcsúzott.
 
Lehengerlő játékkal Pintér Márk a bajnok 2008. március 1. 23:03 Pintér Márk nevét zengi a magyar pókervilág, miután a 32 esztendős játékos nyerte a Tropicana és a Las Vegas Casino által második alkalommal kiírt Budapest Poker Open 170 ezer forintos nevezési díjú főversenyét. A rutinos játékos a negyedik helyről kezdte a döntő asztalt, ám remek remek lapjárással és kitűnő pókerrel elhódította a magyar bajnokságként is titulált tornát illetve a vele járó 12,5 millió forintos főnyereményt. A második helyet Dr. Hegedűs Gábor szerezte meg, a harmadik Szenderák András lett. A finálét az élről kezdő Zakhar Péternek be kellett érnie a negyedik hellyel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu