KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_ROMA"
Sarapova legfrissebb hódítása: Róma! 2011. május 15. 19:23 A világelső Caroline Wozniacki után az ausztrál Samantha Stosur sem fogott ki rajta, ezzel egy év után ismét tornagyőzelemmel büszkélkedhet Marija Sarapova. Az orosz szépség 6:2, 6:4-re nyert a fináléban, ami nagy lökést adhat számára a Roland Garros előtt. A világranglista egykori éllovasa 2008-ban gyűjtött be utoljára Grand Slam-trófeát.
 
Sarapova világelsőt vert Rómában 2011. május 14. 18:07 Az Arn Grétát búcsúztató kínai Li Na csak az első szettben volt méltó ellenfele Samantha Stosurnak. A tavalyi Roland Garros-döntős ausztrál a rövidítést megnyerve került lépéselőnybe, majd a folytatásban már játékot sem veszített, és 1 óra 21 perc alatt jutott be a döntőbe a római salakpályás női tenisztornán. A másik ágon a világelső Caroline Wozniackit legyőző korábbi királynő Marija Sarapova jutott a vasárnapi fináléba.
 
Szabadkártyást evett ebédre Arn Gréta 2011. május 11. 12:42 Folytatódott Arn Gréta menetelése Rómában, a magyar teniszezőnő bejutott a nyolcaddöntőbe, miután közel másfél óra alatt, két szettben verte az olasz szabadkártyás Alberta Briantit a kétmillió dollár összdíjazású, Internazionali BL d'Italia salaktornán. A nyolc közé jutásért a lengyel Agnieszka Radwanska vagy az orosz Jelena Vesznyina vár rá.
 
Szafina visszavágott honfitársának 2009. május 9. 18:35 Az esélyesebb Dinara Szafina két játszmában nyert Szvetlana Kuznyecova ellen Rómában az orosz házi döntőben, a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás tenisztornán. Egy héten belül a második fináléjuk volt egymás ellen, Stuttgartban Kuznyecova örülhetett.
 
Összejött az orosz házidöntő Rómában 2009. május 8. 20:04 Dinara Szafina és Szvetlana Kuznyecova játssza a kétmillió dollár összdíjazású, Rómában zajló salakpályás tenisztorna döntőjét, miután a pénteki elődöntőben előbbi az amerikai Venus Williamset, utóbbi a fehérorosz Viktoria Azarenkát győzte le.
 
Ebben több volt: máris búcsúzott Szávay 2009. május 4. 14:31 Szávay Ágnes az első fordulóban búcsúzott a kilencedik kiemelt, WTA-ranglistán 11. dán Caroline Wozniacki ellen az Internazionali BNL d'Italia elnevezésű, kétmillió dollár összdíjazású római salaktornán. Két játszmában, 3:6, 2:6-ra vesztett. Maradt a párosverseny Agnieszka Radwanskával.
 
Szávay első győzelme Radwanskával 2009. május 3. 17:34 Megszerezte első győzelmét Szávay Ági Agnieszka Radwanskával az oldalán a kétmillió dollár összdíjazású római salakpályás torna párosversenyének első fordulójában vasárnap délután.
 
Szávay Wozniacki ellen kezd Rómában 2009. május 1. 17:15 Szávay Ágnes alaposan belehúzott Rómában, már ami a sorsolást illeti. A világranglistán 32. magyar sztár a dán Caroline Wozniacki ellen kezd az Internazionali BNL d'Italia elnevezésű, kétmillió dollár összdíjazású római salaktornán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu