KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_QUEBEC"
Elmaradt a Czink-bravúr Kanadában 2011. szeptember 16. 14:38 Két és fél órás, fordulatos mérkőzésen kapott ki az első kiemelt Daniela Hantuchovától Czink Melinda a 220 ezer dollár összdíjazású, québeci keménypályás Grand Prix nyolcaddöntőjében. Csomagolhat Kanadában a magyar lány , aki párosban a negyeddöntőben szállt ki a küzdelemből.
 
Czink győzelemmel debütált Quebecben 2011. szeptember 12. 21:58 Sikerrel tért vissza pályafutása eddigi egyetlen WTA-tornagyőzelmének helyszínére Czink Melinda, a magyar teniszező a világranglistán 125. német Kathrin Wörlét győzte a 220 ezer dolláros quebeci viadal első fordulójában.
 
Czink diadala, megelőzte Szávayt! 2009. szeptember 20. 22:11 Czink Melinda élete első WTA-tornagyőzelmét aratta Quebec Cityben, a 220 ezer dollár összdíjazású teniszviadal vasárnapi döntőjében, ahol a cseh Lucie Safárovát verte meg szetthátrányból két óra, tizenhat perces mérkőzésen. Temesvári Andrea, Kuti Kis Rita, Gubacsi Zsófia és Szávay Ágnes után ő az ötödik tornagyőztes teniszezőnőnk egyéniben a WTA Touron. Tizenöt helyet lépett előre a legfrissebb világranglistán (37.), egy hellyel már Szávay Ágnest is megelőzi hétfőtől.
 
Tenisz: Czinknek a negyeddöntő jelentette a végállomást 2008. október 31. 20:40 Czink Melinda kikapott az első helyen kiemelt Nagyja Petrovától, így a negyeddöntőben búcsúzott a 175 ezer dollár összdíjazású québeci tenisztornától.
 
Tenisz, Quebec: Wozniak jól kezdett hazai közönség előtt 2008. október 29. 07:42 Az ötödik helyen kiemelt kanadai Aleksandra Wozniak két játszmában győzött a román Edina Gallovits ellen, ezzel bejutott a második fordulóba, azaz a legjobb tizenhat közé a 175 ezer dollár összdíjazású québeci tenisztornán.
 
Tenisz, Quebec: Czink Melinda búcsúja párosban 2008. október 28. 08:11 A kanadai Québecben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna párosainak küzdelmében Czink Melinda a svéd Sofia Arvidsson oldalán az első fordulóban kétjátszmás vereséget szenvedett a Sarah Borwell, Courtney Nagle duótól.
 
Tenisz, Quebec, selejtező: Kapros a főtábla kapujáb esett ki 2008. október 27. 21:08 Kapros Anikó két megnyert mérkőzés után a selejtező utolsó fordulójában kikapott az amerikai Carly Gullicksontól, így nem jutott a 175 ezer dollár összdíjazású québeci női tenisztorna főtáblájára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu