KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_PEKING"
Radwanska: hatalmas sprint a vébéért 2011. október 9. 16:31 Tokió után Pekingben (4,5 millió dollár kemény pálya) sem talált legyőzőre a lengyelek első számú női teniszezője, Agnieszka Radwanska, aki a német Andrea Petkovicon kerekedett felül a vasárnapi döntőben két és fél órás mérkőzésen.
 
Vége az olasz szépség menetelésének 2011. október 8. 12:05 Agnieszka Radwanska vetett véget az olasz Flavia Pennetta menetelésének a pekingi WTA Grand Prix (4.5 millió dollár, keménypálya) elődöntőjében, a lengyel lány két szettben győzedelmeskedett, és a döntőben azzal az Andrea Petkoviccsal mérkőzhet, aki még simábban verte a román Monica Niculescut.
 
Nadal oktatott, Stosur kiesett 2011. október 4. 13:15 Játszi könnyedséggel kvalifikálta magát a nyolcaddöntőbe az első kiemelt Rafa Nadal a tokiói, 1.1 millió dollár összdíjazású keménypályás tenisztornán. Eközben Pekingben három szettben vereséget szenvedett a US Open idei győztese, Samantha Stosur, szintén a legjobb 16 közé jutásért.
 
Magyarok nélkül folytatják Pekingben 2011. október 1. 15:52 Mindkét magyar a főtáblára jutás kapujában bukott el a WTA Tour egyik legrangosabb tornáján, a pekingi China Open selejtezőjének második fordulójában. Czink Melinda után Arn Gréta is kudarcot vallott, a második kiemelt, dél-afrikai Chanelle Scheepers bánt el vele szombaton.
 
Nadal öldöklő csatában döntős Tokióban 2010. október 9. 11:01 Két meccslabdát hárítva, döntő szett rövidítésben harcolta ki a döntőbe jutást a világelső Rafael Nadal a tokiói 1,1 millió dollár összdíjazású férfi tenisztornán a szerb Viktor Troicki ellen. A mallorcai zseni ellenfele szezonbeli nyolcadik ATP-döntőjében Gael Monfils lesz.
 
Csúcson a dán szépség, GS-siker nélkül 2010. október 7. 21:31 A pekingi WTA-torna csütörtöki nyolcaddöntőjében aratott győzelmével immár biztos, hogy a dán Caroline Wozniacki lesz hétfőtől a női világranglista éllovasa. A cseh Petra Kvitovát verő, 20 éves játékos a tavaly november óta "uralkodó" amerikai Serena Williamst váltja a rangsor élén, s ő az 1976-ban bevezetett WTA-lista 20. vezetője.
 
Jankovics idén is a döntőbe jutott 2008. szeptember 27. 12:40 A tavalyi év után idén is a döntőbe jutott Jelena Jankovics a pekingi 600 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán. A szerb klasszis az elődöntőben Vera Zvonarjovát búcsúztatta három szettben.
 
Szávay: Nem érzem úgy, hogy baj lenne 2008. szeptember 25. 16:31 Nem tudom, mi fáj jobban? Az újabb korai búcsú, az eredmény (2:6, 2:6), a kimaradt lehetőség? Jöhetnék a címvédőként nem egyszerű, a nagy a nyomás történettel. Megint megpróbálhatnám elmagyarázni, hogy ezen a szinten, egy adott napon gyakorlatilag bárki bárkit legyőzhet. Azt a szánalmas mutatványt kihagynám, hogy az eredmény és a statisztika alapján (de a meccset nem látva) számoljak be a Medina Garrigues elleni vereségről, vonjak le megdönthetetlen következtetéseket. Felesleges erőlködés helyett inkább összefoglalom, mit mondott Szávay Ági, amikor csütörtök délután felhívtam Pekingben.
 
Ana Ivanovicsnak küzdenie is kellett 2008. szeptember 25. 12:19 Ana Ivanovics két szettben jutott tovább a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi női keménypályás tenisztornán Alize Cornet ellen. A szerb kiválóság az első szettet könnyedén hozta, a másodikban azonban oda kellett figyelnie, mert francia ellenfele addigra összeszedte magát.
 
Tenisz, Peking: Kuznyecova nyert, Csakvetadze kiesett 2008. szeptember 25. 10:07 Könnyedén jutott a 3. fordulóba a negyedik helyen rangsorolt Szvetlana Kuznyecova a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi női keménypályás tenisztornán. Meglepetésre Dominika Cibulkova két szettben verte a nyolcadikként kiemelt Anna Csakvetadzét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu