KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_HOBART"
Arn Gréta főtáblás, Babos döntőt bukott 2013. január 12. 07:30 Hatalmas csatában, szinte végig hátrányban teniszezve, 2 óra 55 perc alatt 6:4, 5:7, 6:4-re megnyerte harmadik mérkőzését az Australian Open selejtezőjében Arn Gréta és így a 128-as főtáblára jutott. A világranglistán 219. horvát Tereza Mrdeza sokkal keményebb ellenfélnek bizonyult, mint az eddigi eredményei alapján várható volt. A 22 éves lány mérkőzését nem véletlenül szurkolta végig Roland Garros-bajnok honfitársa Iva Majoli. Arn Gréta pályafutása során hatodszor főtáblás Melbourne-ben, ami azt is jelenti, hogy három magyarért izgulhatunk a hétfőn kezdődő egyéni versenyben (Babos Tímea és Czink Melinda a világranglistás helye alapján az elitből indulhat). Babos Tímeának sajnos nem sikerült Grand Prix győzelemmel hangolnia az AO-re, mert a hobarti WTA-torna páros döntőjében, a luxemburgi Mandy Minellával az oldalán 6:3, 7:6-ra kikapott egy spanyol duótól.
 
Babos Tímea döntős Hobarton 2013. január 11. 09:31 Remélhetőleg az egyéni teljesítményére is jó hatással lesz Babos Tímeának, hogy a hobarti WTA Grand Prix-n döntőbe jutott a párosok versenyében. Az elsőszámú magyar teniszező a fináléba kerülésért, 50 perc alatt 6:2, 6:2-re nyert a luxemburgi Mandy Minellával egy spanyol kettős ellen. A szombati döntőben egy másik spanyol duó lesz a rivális és a feladat nem tűnik megoldhatatlannak. Babos Tímea pályafutása során másodszor játszik döntőt párosban WTA-versenyen, az elsőt tavaly, Birminghamben megnyerte.
 
Korábbi világelső ellen kezd Szávay 2010. január 10. 14:23 A selejtezőben három mérkőzést nyert Szávay Ágnes a hetedik helyen kiemelt, korábbi világelső Jelena Jankovics ellen kezd a 600 ezer dollár összdíjazású sydneyi WTA Grand Prix főtábláján.
 
Mázlis Czink Melinda, peches Szávay Ági 2009. január 13. 07:22 Egyik magyar játékos sem tudott eljutni a végkifejletig a 220 ezer dollár összdíjazású hobarti WTA-torna legutóbbi összecsapásán, ugyanis sérülés miatt Szávay Ágnes és Czink Melinda mérkőzése is félbeszakadt. Amíg azonban utóbbi örülhetett, előbbi okkal bosszankodhatott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu