KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WALESI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Verekedés a Wembleynél: egy halott 2011. szeptember 7. 09:05 Szomorú esemény árnyékolta be a keddi Eb-selejtezők brit rangadóját, hiszen egy walesi szurkoló életét vesztette az Anglia ellen 1-0-ra elveszített mérkőzés után a Wembley stadion környékén zajlott csetepaté során.
 
Körömrágós meccsek Európában - blog 2011. május 25. 14:30 Az elmúlt napok sikersztoriját szerdán írhatja tovább bloggerünk, aki ezúttal is nagyon kitett magáért. Alkalmi jövendőmondónk mára hat meccset nézett ki magának, két kupadöntőt, három vérfagyasztóan izgalmas bajnokit és egy válogatott mérkőzést. Aki megnézi, unatkozni nem fog, s még az is megeshet, hogy egyetért majd jósunkkal! Jó szurkolást!
 
Iskolázta Anglia a kistestvért 2011. március 26. 17:52 Anglia az első negyedórában két gólt szerzett, egyúttal eldöntötte a három pont sorsát a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn Cardiffban. Gareth Bale hiánya alaposan meglátszott a vendéglátón, de alighanem vele sem tudott volna szoros meccset kicsikarni. Az angolok Montenegróval futnak versenyt a G-csoport első helyéért.
 
Rambo az új walesi kapitány 2011. március 24. 16:28 Aaron Ramsey, az Arsenal középpályása vezeti ki csapatkapitányként a walesi labdarúgó-válogatottat az Anglia elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
 
Bale nem játszik Anglia ellen 2011. március 24. 11:00 Térdsérülése miatt nem játszhat a walesi válogatott legnagyobb csillaga, Gareth Bale. A Tottenham szélsője éppen az Anglia elleni meccset kénytelen kihagyni.
 
John Terry szerint nincs John Terry-ügy 2011. március 22. 15:09 John Terry hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy visszakapta az angol labdarúgó-válogatott karszalagját, a múltra fátylat borítana. A Chelsea hátvédje tagadja, hogy Fabio Capello döntése miatt feszültség lenne a csapaton belül, immár mindenki a Wales elleni Eb-selejtezőre készül.
 
„Gerrardék félnek a szurkolóktól” 2011. március 22. 13:52 A Wales-Anglia "presztízsrangadó" előtt Craig Bellamy, a Liverpool egykori szélsője kavarta fel az állóvizet. A walesi szélső szerint túlzottak az elvárások Capello csapatával szemben, a legjobb példa erre a világbajnokság, ahol egyszerűen összeroppant a teher alatt az angol válogatott.
 
Elképesztő baki a Wales-Anglia előtt 2011. március 3. 09:35 Nem létező székekre adott el belépőt angol futballszurkolóknak a Walesi Labdarúgó-szövetség (WFA) a két nemzeti együttes Európa-bajnoki selejtezője előtt.
 
Wales: lemondott a Real korábbi edzője 2010. szeptember 9. 16:30 Ahogy azt egy ideje sejteni lehetett, hat év után lemondott a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya John Toshack, aki 1999-ben a Real Madridot irányította.
 
Giggs szívesen lenne walesi kapitány 2010. szeptember 7. 15:53 Ryan Giggs megtisztelőnek tartaná, ha a közeljövőben őt neveznék ki a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu