KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIRGIN_RACING"
Újabb francia versenyző az F1-ben 2011. november 28. 14:56 Néhány órával a szezonzáró Brazil Nagydíj után máris bejelentették az első versenyzőcserét a száguldó cirkuszban: a 2011-ben szinte teljesen észrevehetetlen Jerome D’Ambrosio veszítette el helyét az eddig Virginként szereplő csapatban.
 
A rutinra építenek az F1 kiscsapatai 2011. március 23. 19:48 Két korábbi F1-es versenyző is tesztpilótaként lehet jelen a száguldó cirkusz idei futamain, sőt szerződésük szerint akár nagydíjon is indulhatnak, ha bármi történik az alapkettőssel. A Team Lotus és a Virgin Racing néhány órával az első melbourne-i szabadedzés előtt jelentette be Karun Chandhok, illetve Jamamoto Szakon leigazolását.
 
Itt az „orosz csapat” új autója – FOTÓ 2011. február 7. 13:22 Kilencedikként az immár orosz licensszel versenyző Marussia Virgin Racing is bemutatta idei Formula-1-es autóját, amely az MVR-02 kódjelet kapta. A száguldó cirkuszban tavaly bemutatkozó csapat a BBC londoni székházában tartotta a prezentációt.
 
Orosz „hatalomátvétel” az F1-ben 2011. február 4. 14:48 Hétfőtől orosz licensszel szerepel a Formula-1-ben a Virgin Racing, amelynek a Marussia Motoros a többségi tulajdonosa. Nyikolaj Fomenko cégvezető azonban hangsúlyozta, az istállót továbbra sem lehet orosz csapatnak hívni.
 
Kései bemutató Londonban 2011. január 21. 14:48 Az idei első, valenciai tesztelés után február 7-én mutatják be a Marussia-Virgin Forma-1-es istálló 2011-es versenyautóját.
 
Megnevezték Glock csapattársát 2010. december 21. 11:53 A Formula-1-es Virgin-istálló bejelentette, hogy az eddigi tesztpilóta, Jerome D’Ambrosio lesz Timo Glock csapattársa a 2011-es versenyesztendőben.
 
F-1: nem vált csapatot a német pilóta 2010. december 3. 18:52 Véget vetett a találgatásoknak a száguldó cirkusz egyik német versenyzője, aki állítja, hőséges marad az F-1-ben idén debütált Virgin Racinghez. Timo Glock reméli, csapata előrelép az idei sok bírálatot kiváltó szerepléshez képest.
 
F-1: újabb orosz szerepvállalás 2010. november 11. 13:28 Vitalij Petrov és szponzorai révén már eddig is volt orosz pénzügyi szerepvállalás a száguldó cirkuszban, ez most kibővült. A sportautógyártásban érdekelt Marussia Motors ugyanis többségi tulajdonosa lett a Virgin Racingnek.
 
Massa tart az újoncok lassúságától 2010. március 6. 18:18 Sokan örülnek annak, hogy új arcokkal színesedik a Formula-1, mások viszont attól tartanak, hogy az újoncok megjelenése károsan hat majd a száguldó cirkuszra. Felipe Massa az utóbbi tábort erősíti, csak remélni tudja, hogy nem lesz baj a futamokon.
 
F-1: színre lépett a Virgin-csapat 2010. február 3. 12:35 A száguldó cirkusz állandó résztvevői után végre az idei szezon egyik újonca, a Virgin Racing is bemutatta Formula-1-es autóját, amellyel a Toyotától érkezett Timo Glock, valamint a friss arcnak számító Lucas di Grassi szerepel majd a futamokon. Az istálló az internetet használta fel a debütálására, de a vezetők remélik, nem csak ezzel hívják fel a figyelmet a szezon során.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu