KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIENNA_CAPITALS_EV"
Súlyos bécsi csapás a Fehérvárra 2010. szeptember 24. 21:26 Az első negyedben 4-1-es előnyt harcolt ki magának, végül 7-2-es győzelmet aratott a Vienna Capitals a Fehérvár felett az osztrák jégkorongliga (EBEL) ötödik fordulójában pénteken.
 
Bunyó Bécsben, elvérzett a Volán 2010. február 5. 23:46 A Sapa Fehérvár AV19 a két új tengerentúli játékossal erősítő Vienna Capitals otthonában lépett fel, és egy gólgazdag találkozón három gólos vereséget szenvedett. A bécsiek öt találatából négyet az első soruk jegyzett - olvasható a hokicsapat hivatalos honlapján.
 
A Volán megizzasztotta a listavezetőt 2008. november 25. 21:50 Fantasztikus bravúrt hajtott végre az Alba Volán azzal, hogy az első helyezett Vienna Capitals otthonában a rendes játékidőben 3-3-as döntetlent ért el, miután Ocskay Gábor másfél perccel a vége előtt egyenlített. A hosszabbítás sem hozott gólt, így a büntetőkre maradt a döntés, amelyen a bécsiek koncentráltak jobban, s Bjornlie találata a hazaiak győzelmét jelentette.
 
Jégkorong, EBEL: kétgólos Vienna-vereség Jesenicében 2008. október 24. 08:00 Az Acroni Jesenice kétgólos győzelmet aratott a Vienna Capitals ellen az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának 15. fordulójában. A szlovének így változatlanul biztosan állnak a tabella élén – 12. sikerüket aratták –, az osztrákok hetedik vereségüket szenvedték el, de csak a negyediket a rendes játékidőben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu