KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIDEOTON"
Távozott a Videoton oszlopos tagja 2015. január 19. 21:45 Távozott a listavezető Videoton labdarúgócsapatától Marco Caneira, az együttes 25-szörös válogatott portugál védője. A klub honlapja hétfőn arról számolt be, hogy a 35 éves futballista közös megegyezéssel bontott szerződést.
 
Negyeddöntős Vidi, negyeddöntős SZTK! 2014. december 9. 20:03 A bajnokságban éllovas Videoton kétgólos győzelmet aratott kedden a vendég Dunaújváros ellen, és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Ligakupában. A másodosztályú Szigetszentmiklós megfricskázta a legutóbbi bajnoki ezüstérmes ETO-t, az idegenbeli bravúrsiker után kibrusztolta a hazai 0-0-t. A mérkőzésen durva jelenetek is lejátszódtak: Pátkai Máté, a győriek középpályása letalpalta Szepessy Róbertet, ő válaszul lefejelte. Mindkét játékost kiállította a bíró.
 
Kikapott a Videoton és a Győr 2014. december 2. 15:18 Az élvonalban magabiztosan listavezető Videoton FC 2-1-re kikapott kedden Dunaújvárosban a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében, a párharc első mérkőzésén.
 
A Videoton csak a győzelmet ismeri 2014. október 7. 21:52 Ahogy a bajnokságban, úgy a Ligakupában is százszázalékos maradt a Videoton FC labdarúgócsapata, ugyanis a csoportkör harmadik fordulójának keddi játéknapján 3-1-re legyőzte a vendég Újpestet.
 
Fordított a Vidi, nyolcaddöntős Csákvár 2014. szeptember 23. 19:14 Öt meccset játszottak kedden a futball Magyar Kupában. A bajnokságban eddig hibátlan Videoton nehezen nyert az NB II.-es Szigetszentmiklós otthonában, a szünetben még a hazai csapat vezetett. Mindhárom első osztályú továbbjutott, szerdán a többi 11 meccset rendezik majd.
 
A Vidi még a Ligakupában sem hibázik 2014. szeptember 16. 21:57 Négy csapat, az egyaránt élvonalbeli Nyíregyháza, Szombathelyi Haladás, Pécs és az NB I-ben is hibátlan mérleggel listavezető Videoton maradt százszázalékos a labdarúgó Ligakupa második fordulójának keddi mérkőzései után.
 
Videoton: hatból hat! - körkép 2014. augusztus 30. 23:12 A listavezető Videoton rendkívül könnyedén, 3-0-ra nyert a vendég Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I hatodik fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is száz százalékos. A sereghajtó Kecskemét meglepetésre első győzelmét könyvelhette el, és katapultált a kiesőzónából. Az Újpest ismét 0-0-t játszott, ezúttal a Honvéd elleni fővárosi derbin. A Nyíregyháza lelépte a Pápát.
 
Elsöprő Vidi-győzelem, botló Paks 2014. augusztus 23. 22:33 A Videoton hazai pályán 5-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó NB I 5. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos. A Paks viszont nem bírt az Újpesttel, így bár veretlenségét megőrizte, négy ponttal leszakadt a listavezetőtől, és elveszítheti második pozícióját is. A Kecskemét-Dunaújváros és a Pápa-Győr találkozókon sem zördült a háló.
 
Győzött a Vidi, kiesett a Kaposvár 2014. május 10. 20:31 A Videoton hazai pályán 2-0-ra legyőzte szombaton a sereghajtó Kaposvárt, amelynek kiesése így biztossá vált a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A Videoton november 8. után nyert ismét bajnoki mérkőzést hazai pályán.
 
A Videoton kettős győzelemmel finalista 2014. április 29. 20:30 A Videoton idegenbeli, fölényes sikerét követően a keddi, hazai visszavágón is legyőzte a bajnokságban listavezető Debrecen csapatát a labdarúgó Ligakupa elődöntőjében. A székesfehérváriak ezúttal 1-0-ra nyertek, ami azt jelentette, hogy 6-1-es összesítéssel kerültek a fináléba.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu