KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VICTOR_PITURCA"
Román-magyar: Mutu nélkül a románok 2013. augusztus 22. 15:11 Nem kapott behívót a román labdarúgó-válogatott keretébe Adrian Mutu, a francia Ajaccio légiósa, így nem lép pályára szeptember 6-án a magyarok elleni, sorsdöntőnek ígérkező világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
 
Megvan az új román kapitány 2011. június 14. 17:55 Victor Piturca kedden bejelentette, hogy elfogadta a Román Labdarúgó-szövetség ajánlatát, és ismét ő lesz a válogatott szövetségi kapitánya.
 
Lapátra került a román kapitány is 2009. április 9. 14:23 A Román Labdarúgó-szövetség csütörtökön menesztette a válogatott szövetségi kapitányát, Victor Piturcát.
 
Vádemelés Victor Piturcával szemben 2008. december 18. 17:35 Vádat emeltek a román ügyészek Victor Piturcával, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával szemben. A trénert bűnpártolással vádolják abban a korrupció-gyanús ügyben, amelyben George Becali, a Steaua Bucuresti futballklub tulajdonosa a fő vádlott.
 
Rendőrség vitte az ügyészek elé Piturcat 2008. október 16. 19:29 A rendőrség vitte be az ügyészségre csütörtökön Bukarestben Victor Piturcat, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, aki egy korrupciógyanús ügyben érintett. A rendőri beavatkozásra azért volt szükség, mert Piturca a korrupcióellenes ügyészek többszöri idézésére sem jelent meg előttük. A szakembert azért idézték be, mert az ügyészek tudomására akarták hozni, hogy ő is gyanúsított az ügyben.
 
Piturca: Véget ért a nagy kaland! 2008. június 18. 09:23 Victor Piturca román szövetségi kapitány szerint a holland labdarúgó-válogatott, ha vezetést szerez, nem lehet megállítani, pontosan ezt bizonyította a berni 0-2 is az Eb C csoportjának zárónapján. A kiesés miatt a szakember nem bánkódik, sőt, óriási fegyverténynek tartja, hogy tanítványai veretlenül kerültek ki a 2006-os vb döntősei elleni ütközetekből. Piturca szerint ez az Eb-szereplés sok-sok élményt, tapasztalatot adott, ezeket pedig a vb-selejtezők során és magán a világbajnokságon is kamatoztathatja 2010-ben.
 
Euro 2008: Victor Piturca Buffont dicsérte és megvédte Mutut 2008. június 14. 08:39 Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány védelmébe vette az olaszok elleni pénteki Európa-bajnoki mérkőzés hajrájában büntetőt hibázó Adrian Mutut.
 
Donadoni: Győzelmet érdemeltünk volna 2008. június 13. 22:52 Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya annak ellenére nem látja borúsan együttese továbbjutási esélyeit, hogy csapata csak 1-1-es döntetlenre volt képes Románia ellen a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjában. Az ellenfél kapitánya érhetően elégedett az eredménnyel, bár nyugodtabban aludna akkor, ha Adrian Mutu értékesíti a javukra megítélt büntetőt. A kapitány nem számított arra, hogy ennyi helyzetet sikerül kialakítaniuk a világbajnoki címvédő ellen, és meglátása szerint a győzelemhez is közelebb álltak fiai.
 
Euro 2008: Victor Piturca véglegesítette a román csapat keretét 2008. május 28. 12:34 Victor Piturca román szövetségi kapitány kijelölte 23 fős, végleges keretét a jövő szombaton kezdődő osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokságra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu