KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VESZTEGETESI_BOTRÁNY"
FIFA-vizsgálat 16 futballvezető ellen 2011. augusztus 11. 22:17 Vesztegetés gyanújával eljárás indítását kezdeményezte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 16 karibi futballvezető ellen, akik kapcsolatban álltak a júliusban örökös eltiltással sújtott korábbi ázsiai elnökkel, Mohamed Bin Hammammal.
 
Súlyos büntetés a csaló futballelnöknek 2011. július 1. 15:43 Még hosszú ideig kell várni a bírósági ítéletre, de a Görög Labdarúgó-szövetség máris súlyosan megbüntette a legutóbbi szezonban Németh Krisztiánt és Szélesi Zoltánt is foglalkoztató Olympiakosz Volosz elnökét.
 
Bunda-ügy: már 270 meccset vizsgálnak 2010. július 14. 12:14 Nem lankad a bochumi ügyészség lelkesedése: a legfrissebb jelentések szerint immár 270 találkozót vizsgálnak a nemzetközi futballvilágot érintő vesztegetési botrány kapcsán. Sőt, közel 300 személy érintettségében nyomoznak, persze senki sem állítja, hogy valamennyien belekeveredtek volna a bundaügybe.
 
Az edző nem tudja, bunda volt-e a döntő 2010. február 19. 15:10 Dagad (?) a magyar labdarúgás legújabb kori vesztegetési botránya, egyre több gyanús körülmény merül fel, de a bizonyítékokra továbbra is várnia kell a közvéleménynek. A legfrissebb hírek szerint a Magyar Kupa tavalyi döntője is „sáros” lehet, de a győztes Honvéd FC akkori vezetőedzője, Sisa Tibor állítja, nem tapasztalt semmi olyat a mérkőzés kapcsán, amelyre rá lehet sütni, hogy az bizonyítaná a bundázást.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu