KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASLUI_FC"
UEFA-kupa: Babossal a kapuban jutott tovább a NEC 2008. október 2. 21:44 A magyar válogatott kapusával felálló holland együttes a román Dinamo Bucurestit búcsúztatta az UEFA-kupa Főtáblájának első mérkőzésének visszavágóján. Szintén magyar vonatkozású hír: Bölöni csapata kiütötte az Evertont. A Vaslui sem szerzett örömet Romániának; a Slavia Praha búcsúztatta őket.
 
UEFA-kupa: nem bírt a Slavia Praha az FC Vaslui csapatával 2008. szeptember 18. 21:05 Kisebb meglepetésre gólnélküli döntetlent ért el hazai pályán a Slavia Praha az UEFA-kupa első fordulójának első mérkőzésén. A cseh csapat így nincs könnyű helyzetben, már ami a továbbjutást illeti.
 
UEFA-kupa: magabiztos román győzelem a Metalurgs ellen 2008. augusztus 14. 19:55 A Vaslui idegenben, míg a Borac otthon aratott győzelmet a labdarúgó UEFA-kupa 2. selejtezőkörének első mérkőzésén.
 
Intertotó-kupa: portugál, svájci és román öröm a harmadik körben 2008. július 26. 21:57 A portugál Braga, a svájci Grasshoppers és a román Vaslui is továbbjutott a labdarúgó Intertotó-kupa harmadik fordulójából.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu