KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASAS_BUDAPEST_STARS"
A Vasasnak a hokiban sem jött össze 2010. szeptember 26. 20:29 A focicsapat után a jégkorongozók sem ünnepelhettek vasárnap, a címvédő Vasas ugyanis a Dunaújvárostól kapott ki a magyar-román közös jégkorongbajnokságban, a MOL Ligában. Eközben az FTC nagy csatában nyert a vendég Steaua Bucuresti ellen...
 
A szlovén hokiligában indulna a Stars 2010. július 9. 19:18 A szlovén jégkorong-bajnokságban is el kíván indulni a következő szezonban a Vasas Budapest Stars. A kérelemről a magyar szövetség és az együttes az alábbi közös közleményt adta ki pénteken:
 
Fradit vert a Vasas, megvan a bronz 2010. március 26. 21:38 Vasárnap a futballpályán találkozik egymással a Ferencváros és a Vasas, a pénteki, jégen lejátszott „első” meccset ugyanakkor az angyalföldiek nyerték. Egészen pontosan 5-1-re, miután a Vasas Bp. Stars harmadik lett a jégkorong ob I-ben.
 
Kanadai edző a Vasas Budapest Starsnál 2009. augusztus 18. 09:21 A következő szezonban a kanadai Glen Williamson irányítja edzőként a Vasas Budapest Stars jégkorongcsapatát. Erről a vasassc.hu számolt be.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu