KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VARGA RÓBERT"
Hátrányból fordított a magyar DK-csapat 2009. július 11. 18:50 Drámai, öt játszmás mérkőzésen győzött Balázs Attila és Varga Róbert, így a magyar férfi teniszválogatott 2-1-re vezet Moldova ellen a David Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának osztályozóján, a bennmaradásért. A hazai együttest egy siker választja el attól, hogy jövőre is a második csoportban szerepeljen.
 
Vasárnapra is maradt esély Győrben 2009. március 7. 18:21 A pénteki rossz kezdés, Balázs Attila és Kellner Ádám veresége után szombaton győznie kellett párosban Bardóczky Kornélnak és Varga Róbertnek, és a bravúr össze is jött, a magyar páros 1-2-ről fordított Grigor Dimitrov és Todor Enev ellen. Így a bolgár férfi teniszválogatott 2-1-re vezet Győrben a magyar együttes ellen a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának 1. fordulójában.
 
Labdarúgás, NB I: Varga Róbert is Zalaegerszegre igazolt 2008. július 24. 12:35 Újabb labdarúgót szerződtetet a magyar labdarúgó-bajnokságban szereplő Zalaegerszeg csapata, méghozzá a a 21 esztendős Varga Róbert személyében. A Győrből érkezett játékos szintén egy esztendeig szerepel majd a zalaiaknál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu