KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VAD_LAJOS"
Magyar bíró Megyeriék El-meccsén 2012. március 6. 14:50 Vad István vezeti majd a Metaliszt Harkiv-Olympiakosz Pireusz Európa-liga-találkozót.
 
Vad Lajos: Ez a Honvéd nem az a Honvéd 2008. november 7. 09:29 Búcsúzott a Domino-Honvéd együttese a férfi vízilabdázók Euroliga küzdelmeitől, de Vad Lajos, a megfiatalított Kőér utcai csapat trénere nem tört össze, hogy a folytatásban csak a második számú sorozatban, a LEN-kupában kell vitézkednie csapatával. A vasárnapi kupasorsolást megelőzően a Honvéd szombaton este 19:00 órakor gálamérkőzést játszik a Primorac Kotor együttesével – az előmeccset a magyar Szuperkupáért a szakosztály bajnoki címvédő női gárdája a dunaújvárosi, honi nagy rivális ellen játssza -, a sorozatban hatszor bajnoki címet szerző férficsapat idén a korábbinál szerényebb kerettel és szerényebb reményekkel vágott neki a szezonnak.
 
És Kiss Gergő célbaveszi Gergely kapuját 2008. november 6. 15:53 Vasárnap a Margitszigeten sorsolnak a férfi vízilabdázók nemzetközi kupájában. Az Euroligában és a LEN-kupában is 16-16 csapat vár még a folytatásra, előbbiben a csoportkörben, utóbbiban a nyolcaddöntőben érdekelt két-két magyar együttes. Az elmúlt évekkel ellentétben a sorsolást rendező Domino-Honvéd ezúttal a második számú sorozatban érdekelt, de a Kőér utcaiakat irányító szakember, Vad Lajos azon a véleményen van: inkább számítsanak a LEN-kupában meghatározónak, mint az Euroligában pofozógépnek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu