KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UNGVARI_ISTVAN"
Amatőr boksz: Bronzkor aranyszegéllyel? 2008. november 13. 23:33 A liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon a csütörtöki nap folyamán bonyolították le az elődöntőket, a legjobb négy közé négy magyar bunyós jutott, közülük hárman – Ungvári István, Varga Miklós és Darmos József – vereséget szenvedtek, Káté Gyula viszont győzött, így szombaton az örmény Eduard Hambarcumjan ellen az aranyéremért léphet szorítóba a 64 kilogrammosak mezőnyében.
 
Ökölvívó Eb: Ungvári István kikapott az elődöntőben és bronzérmes 2008. november 13. 18:23 A Liverpoolban zajló ökölvívó Európa-bajnokságon a harmadik helyen végzett Ungvári István a 48 kg-ban súlycsoportban. A magyar versenyző az elődöntőben az örmény Hovhancs Danieljantól szenvedett pontozásos vereséget.
 
Ungvári és Varga is biztosan érmes 2008. november 11. 16:57 A 48 kg-ban szereplő Ungvári István és a 60 kg-ban induló Varga Miklós is bejutott az elődöntőbe, s ezzel már biztosan érmes a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon. Előbbi a keddi negyeddöntőben pontozással győzte le a fehérorosz Anton Bekist, Varga már jobban megszenvedett a grúz Koba Fakadzével, de nyert, és a fináléért mérkőzhet.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu