KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ULISSES_FC"
El: újra nyert és továbbjutott az FTC 2011. július 7. 17:57 A hazai 3-0 után Jerevánban 2-0-ra diadalmaskodott a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóján, így a legutóbbi magyar bronzérmes kettős győzelemmel került be a második kanyarba. Az első gólt Liban Abdi tizenegyesből, a másodikat Oláh Lóránt közelről szerezte a budapesti csapatnak, amely minden bizonnyal a norvég Aalesunddal találkozik egy hét múlva, Budapesten.
 
Lisztes és Tóth nélkül a Fradi 2011. július 5. 19:43 A Ferencváros labdarúgócsapata a Liszt Ferenc repülőtérről elrepült Jerevánba, az Ulisses elleni csütörtöki Európa Liga selejtező-mérkőzés visszavágójára. Tizenkilenc játékos indult útnak, Lisztes Krisztián, valamint Tóth Bence nem utazott el a csapattal, mivel mindketten sérültek a klub tájékoztatása szerint. Az FTC kényelmes helyzetből, 3-0-s előnyből várja az örményországi visszavágót.
 
Triplázva tért vissza a Fradi Európába 2011. június 30. 20:50 Sima, háromgólos győzelmet aratott a Ferencváros az Ulisses ellen az Európa-liga selejtezőjében, az 1. forduló első meccsén, így bizakodva várhatja a jövő heti örményországi visszavágót. A nemzetközi porondra hat év után visszatért zöld-fehérek Maróti Béla és két debütáló, Mark Otten, illetve Felipe góljával nyertek, a vendégek büntetőt hibáztak. A papírformának megfelelően, győzött a Paks is, Andorrában Vayer Gábor találata döntött.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu