KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UKRAN_JEGKORONG_VALOGATOTT"
Eltörött az állkapcsa az aranylabdásnak 2011. augusztus 15. 15:38 Néhány hétig biztosan nem léphet pályára Andrij Sevcsenko, a Dinamo Kijev és az ukrán labdarúgó-válogatott csatára, mivel egy bajnoki mérkőzésen eltörött az állkapcsa.
 
Borsot tört Ukrajna hokisaink orra alá 2011. április 12. 21:40 Hiába vezetett sokáig a magyar jégkorong-válogatott, hosszabbítás után 3-2-es vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen az ukránoktól. A divízió I-es világbajnokság előtt álló csapatok keddi, budapesti találkozóján Ladányi Balázs és Pozsgai Tamás jóvoltából a tizedik percben már 2-0-ra vezettünk, innen tudtuk elbukni a meccset, a hosszabbításban egy emberhátrányt értékesített az ellenfél. A két együttes szerdán 18 órakor Dunaújvárosban ismét megmérkőzik. A vb-re nevezhető 22 játékost csütörtökön hirdeti ki Ted Sator szövetségi kapitány.
 
Keserű búcsú a selejtezőktől 2009. február 8. 11:30 A magyar jégkorong-válogatott bár szinte végig nyert helyzetben volt, végül szétlövésekkel elvérzett Ukrajna ellen olimpiai selejtező mérkőzésen Rigában. A mieink 2-0-ra, majd 3-2-re is vezettek, ám röviddel a lefújás előtt egyenlítettek keleti szomszédaink, a hirtelen halál pedig az ő javukra döntött. Magyarország a csoport utolsó helyén végzett az első helyen záró, így olimpiai kvalifikációhoz jutó Lettország, Olaszország és a mai ellenfél Ukrajna mögött.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu