KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UKRÁN BAJNOKSÁG"
Pénteki búfelejtő - fogadási blog 2011. július 22. 13:35 A Ferencváros kissé talán váratlan, éppen ezért fájdalmas kiesése után is felkelt a nap, jóllehet, bloggerünket elégé megviselte a tény: a zöld-fehérek elhullottak, s ment velük a továbbjutásukra feltett nagy adag pénz is. A meglepetésekkel tarkított Európa-liga-napot követően péntekre maradt a búfelejtés, jósunk ezt egy szimpla és egy hármaskötés formájában szeretné véghezvinni. Kívánunk neki mihamarabbi "felépülést"!
 
Szombati ki, mit tud... - fogadási blog 2011. július 16. 14:27 A csütörtök és a péntek enyhe lejtmenetben pörgött le, bloggerünk azonban bízik benne, hogy a szombati ki, mit tud-on azok jutnak tovább, akiknek kell. A Copa Américáról és a női focivébéről van szó, egy negyeddöntő és a bronzmérkőzés szerepel az (t)étlapon. Ezúttal az ínyencek sem panaszkodhatnak, hiszen ukrán, brazil és svéd fociegyveleg is színesíti a palettát.
 
A Sahtar javított, a Dinamo Kijev bukott 2011. március 20. 17:46 Utolsó 13 bajnokiján 12. győzelmét aratta a Sahtar Doneck az ukrán bajnokságban, miután a múlt heti Karpati ellen ritka vereség után 33 400 néző előtt 4-0-ra győzte le a Volint a 22. fordulóban.
 
Futball-ligák, amelyek eldőlni látszanak 2011. március 10. 16:00 Miközben Angliában, Franciaországban, Hollandiában és például Belgiumban kiélezett harc folyik az elsőségéért, számos európai bajnokságban már márciusban sejteni lehet, ki lesz a végső győztes. Ezért nézünk szét Németországban, Dániában, Görögországban, Portugáliában és Ukrajnában, de négy olyan ligába is ellátogatunk, ahol messze még a vége, de az éllovas már eltávolodott az üldözőktől. Utazd körbe velünk Európát!
 
A Sahtaré a brazil tehetség! 2009. december 23. 09:48 Az utolsó UEFA Kupa-kiírásban diadalmaskodó, ukrán ezüstérmes Sahtar Donyeck leigazolta az egyik legnagyobb brazil futballtehetségnek tartott Alex Teixeirát.
 
Sokba kerül a skorpiórúgás mestere 2009. május 19. 19:15 A Sportdöntőbíróság (CAS) keddi határozata értelmében a spanyol másodosztályú Real Zaragoza 12 millió eurót köteles fizetni az ukrán Sahtar Donyecknek a brazil középpályás Matuzalém szabályellenes klubváltása miatt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu