KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UJPEST_VIZILABDACSAPAT"
Kiütéses Vasas-győzelem a medencében 2010. november 10. 22:12 A címvédő Vasas kiütéses mindössze két gólt engedélyezett az Újpestnek a Komjádi uszodában a vízilabda ob I szerdai találkozóján.
 
Eligazolt Újpestről a gólzsák 2009. június 10. 19:41 A Szeged Beton vízilabdacsapatához igazolt Somogyi Balázs, az Újpest átlövője - olvasható a csongrádi klub hivatalos weboldalán. A 23 éves játékos kétéves szerződést írt alá a Kásás Zoltán vezette LEN-kupa győztes alakulattal.
 
Bombázója nélkül is aratott a kupaelső 2009. április 25. 19:20 Minden elismerésünk a Szegedé. Kásás Zoltán tanítványai szerdán megnyerték a vízilabda LEN-kupát, három napra rá pedig klasszisait pihetetve, már csak presztízsből is megnyerték idegenben a Fehérvár elleni mérkőzést a bajnoki alapszakasz zárófordulójában. A csongrádiak mellett az élcsapatok is nagyon igyekeztek. A Vasas a pécsieket, míg a Honvéd a BVSC-t intézte el idegenben. Utóbbi együttesben Szivós Márton hat gólt rámolt be a zuglóiak hálójába. A Ferencváros a Szentes ellen nyert magabiztosan 15-8-ra.
 
Mi lesz így a nemzetközi kupadöntőben? 2009. április 18. 20:00 Rosszul melegített a jövő szerdai LEN-kupa döntő visszavágójára a Szeged Beton együttese a férfi vízilabda ob I 21. fordulójában. A csongrádiak 7-5-re kaptak ki hazai pályán a Ferencvárostól. A címvédő Vasas már nagyobb önbizalommal utazhat Genovába, a Recco otthonába az Euroliga negyeddöntőjének keretében. A Domino Honvéd bár nagyon jól kezdett, nehézzé tette magának a meccset a Pécs otthonában.
 
Hevesi kilences a Fradi hálójában 2009. március 14. 20:40 Rutinos klasszisainak köszönhetően az Eger csapata 9-5-re legyőzte a Ferencvárost a férfi vízilabda ob I 18. fordulójának rangadóján. A Biros Péter vezette hevesiek így közelebb kerültek a harmadik helyen álló zöld-fehérekhez. A Vasas és a Honvéd egyaránt idegenben verték meg ellenfelüket egy-egy gólfesztivált hozó találkozón. A Szeged két alapjátékosát nélkülözve verte a sereghajtó Szentest, elsősorban Weszelovszky László révén.
 
Öt magyar csapattal indul az Interliga 2009. március 12. 17:28 Magyar, szerb, román és szlovák csapatokkal a következő idényben elindul a vízilabda Interliga - írja a vlv.hu. A honi bajnokságból a Vasas, az Eger, az Újpest, a Honvéd és a Szeged képviseli majd hazánkat az újonnan alapított bajnokságban.
 
FTC-UTE rangadó zöld-fehér győzelemmel 2009. február 14. 18:30 A Ferencváros 14-8-ra nyerte a férfi vízilabda ob I 13. fordulójának fővárosi rangadóját az Újpest ellen. A Népliget közönsége az első félidőben valódi gólfesztivált láthatott, 15 találatot szereztek a két együttes játékosai. A másik öt órakor kezdődött mérkőzésen a Pécs hatalmas csatában 13-12-re verte a BVSC-t. A zuglói csapatban Thomas Hopkins ötször vette be a baranyaiak kapuját - mindhiába.
 
Derbi lett a végére az Újpest-Szeged 2008. november 15. 19:21 A élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság ötödik fordulójában az Újpest döntetlent játszott a Szeged ellen. A végelszámolás szempontjából mindkét csapat számára fontos mérkőzésen gyenge játékot mutattak a felek, a találkozó elején azonban a Szeged fölénye egyértelmű volt. A vendégek erős védelmüknek, és Varga Tamás sok góljának köszönhették a magabiztos vezetést. Ez azonban az utolsó negyedre eltűnt, így az UTE ki tudott egyenlíteni, amivel fontos pontot mentettek a hazaiak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu