KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UJPEST"
Garanciákat vár az Újpesttől az MLSZ 2014. március 11. 21:26 A Magyar Labdarúgó Szövetség a legnagyobb körültekintéssel és alapossággal kezeli az Újpest FC Kft. ügyében benyújtott, az indulási jog átruházására vonatkozó kérelmet. Közleményében kiemeli, fizetési garanciákat kell felmutatnia a csőd szélére került klubnak a licenc átadásához.
 
Vége az Újpest vesszőfutásának 2011. április 22. 20:47 Az Újpest FC 4-2-re verte a vendég Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 24. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A lila-fehérek március 20. óta először diadalmaskodtak az élvonalban, és a 10. helyre kapaszkodtak fel a tabellán.
 
Az utolsó pillanatban nyert az Újpest 2010. szeptember 24. 20:55 Hiába védekezett az egész mérkőzésen eredményesen a Szolnok, a 93. percben Balogh Balázs megpattant lövésével 1-0-ra győzött az Újpest a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában. A Ferencváros elleni összecsapáson történtek miatt zárt kapus találkozón a hazai szurkolók a stadion bejárójából, a rácsokon kívülről biztatták csapatukat, amely ezzel az ötödik helyre jött fel a tabellán.
 
Rajczi volt az Újpest nyerőembere 2010. május 5. 21:08 A magyar labdarúgó NB I-ben öt meccset rendeztek a szerdán. A Nyíregyháza létfontosságú győzelmet aratott Miskolcon a Diósgyőr csapatával szemben. A Budapest Honvéd gólnélküli döntetlent játszott a Haladással, míg az Újpest hazai pályán, szakadó esőben 2-1-re nyert a Kaposvár ellen Rajczi Péter két góljának köszönhetően. A tíz emberrel végző Zalaegerszeg Pápán tudott diadalmaskodni és tartja a lépést a már dobogós Győrrel.
 
Peches Vasas, robogó Vidi, síró Újpest 2010. március 6. 19:27 A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának egyik legpechesebb csapata kétségtelenül a Vasas lett, amely egy utolsó pillanatban befújt vitatható tizenegyessel veszített két pontot Győrben. A Videoton Diósgyőrben győzött a Kaposvártól megszerzett Nemanja Nikolics jóvoltából, míg az Újpest tovább folytatta zuhanórepülését: az ETO elleni 0-3 után most Kecskeméten kaptak ki a lilák 2-1-re. A Vidi már öt ponttal vezet a címvédő Debrecen előtt, de a Loki vasárnap még játszik a Pápával.
 
Szabó Bence a Premier League-ben 2009. augusztus 24. 11:26 Szabó Bence, az Újpest 19 éves csatára az őszi szezonban a Wolverhampton Wanderers együttesénél szerepel kölcsönjátékosként a két klub megegyezésének értelmében.
 
Botlott az Újpest, botlott a Győr 2009. július 26. 19:51 Gólnélküli döntetlenre végzett egymással a Győr és az Újpest labdarúgócsapata az NB I nyitófordulójának vasárnapi játéknapján. Kiegyenlített első félidő után a lilák számos veszélyes akciót vezettek a kisalföldiek kapuja felé, de végül nem jártak sikerrel. Maradt a 0-0.
 
Videón a Steaua-Újpest összefoglalója! 2009. július 16. 23:58 Az Újpest kétgólos vereséggel kezdett Romániában, a Steaua Bucuresti otthonában az Európa-ligában, feszült hangulatú mérkőzésen. Az első félidő végén emberelőnybe kerültek a lilák, de nem tudtak élni a nagy lehetőséggel, rögtön a szünet után kapituláltak. Miután Korcsmár is kiállította magát, már a Steaua kezében volt a meccs, s a cserecsatár Bogdan Stancu gondoskodott arról, hogy magabiztos előnybe kerüljenek a hazaiak. Tisza Tibor a hajrában ziccert szórakozott el. Videós összefoglaló!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu