KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UEFA_EUROPA_LIGA"
Dzsudzsákék és Gulácsiék is a 32 között! 2014. november 6. 23:14 Mindkét magyar légiós csapata bebiztosította továbbjutását a legjobb 32 közé az Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójában, csütörtök este. A Salzburg - amelynek kapujában Gulácsi Péter állt - 5-1-re nyert Zágrábban többek között a spanyol Jonathan Soriano triplájával. Dzsudzsák Balázs együttese Kevin Kurányi találatával ért révbe, otthon győzve a portugál Estoril ellen 1-0-ra. A Legia és a Fiorentina is biztosan folytathatja majd tavasszal. A címvédő Sevilla és a Tottenham nyert, az Inter a döntetlennel sem lehet elégedetlen. További triplázó a játéknapon: Refaelov (Bruges), De Guzmán (Napoli). Duplázók: Bendtner (Wolfsburg), Hunt (Wolfsburg), Kalinic (Dnipro), Ba (Besiktas), Lafata (Sparta).
 
Az El-ben is összejött egy halálcsoport 2014. augusztus 29. 13:59 Az Everton rendkívül nehéz csoportba került, de a címvédő Sevilla számára sem lesz gyerekjáték a továbbjutás az Európa-liga 2014-2015-ös kiírásának főtáblájáról, amelynek sorsolását pénteken kora délután rendezték meg Nyonban. A Tottenham kifogta a Besiktast. Az olasz csapatok közül talán az Inter járt a legkevésbé jól, de így is megoldhatónak tűnik a feladat számára.
 
Íme az Európa-liga csoportbeosztásai! 2013. augusztus 30. 13:35 A csütörtöki Bajnokok Ligája-sorsolás után pénteken az Európa-liga csoportjait is szétosztották, így mindkét európai kupasorozat főtáblás küzdelmei rajtra készen állnak. Magyar vonatkozása is volt a mai sorsolásnak, mert Gulácsi Péter csapata, az osztrák FC Salzburg, valamint Köteles László együttese, a belga KRC Genk is érdekelt volt.
 
Íme az Európa-liga továbbjutói 2013. augusztus 8. 22:39 Megvan az Európa-liga harmadik selejtezőkörének végeredménye, meglepetésre a grúz FC Dila Gori kiejtette a horvát Hajduk Splitet, az albán FK Kukesi pedig az ukrán Metalurg Donecket, de akadtak még további érdekes eredmények. Lovrencsics Gergő csapata, a lengyel Lech Poznan 2-1-es győzelme ellenére kiesett a litván Zalgirisszel szemben.
 
Ukrán bíró kapta a Basel-Videotont 2012. november 5. 18:32 Az ukrán Jevhen Aranovszkij vezeti majd a Basel-Videotont a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeinek csütörtöki negyedik fordulójában. A 36 éves Aranovszkij 2011 óta FIFA-kerettag, nem számít tehát túl rutinos sípmesternek, tizenegy nemzetközi meccséből hét utánpótlás-találkozó volt.
 
Büntetés jár Balotelli sértegetéséért 2012. április 4. 15:00 Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága a szurkolók rasszista megnyilvánulásai miatt szerdán 20 ezer eurós (kb. 5,9 millió forint) pénzbüntetést szabott ki az FC Portóra.
 
Mérsékelték a Győri ETO büntetését 2011. november 29. 13:30 Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága mérsékelte a Győri ETO FC büntetését, így a magyar csapatot az eddigi három helyett "csak" két évre - maximum egy részvételre - zárta ki az európai kupasorozatokból.
 
FIFA: Joseph Blatternek nem tetszik az Európa Liga ötlete 2008. október 7. 07:34 Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke bírálta az UEFA-kupát a 2009-2010-es szezontól felváltó Európa Ligát.
 
Labdarúgás: 2009-től Európa Liga néven fut az UEFA-kupa 2008. szeptember 26. 12:54 A korábbi információknak megfelelően az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága elfogadta az a tervezetet, amely szerint átnevezik az UEFA-kupát és a 2009-2010-es szezonban már Európa Liga néven fut a sorozat.
 
2016-tól 24 csapat vehet részt az Eb-n 2008. szeptember 25. 19:55 Szinte biztosra vehető, hogy 2016-tól huszonnégy nemzeti együttes vehet rész a labdarúgó Európa-bajnokságon, amelyről pénteken a végszavazást is megtartja az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága Bordeaux-ban. A francia városban emellett az UEFA-kupa átszervezéséről is döntenek, amely az UEFA Európa Liga nevet viselheti az elkövetkezendő esztendőkben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu