KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "U20"
Franciaország az U20-as világbajnok! 2013. július 13. 22:49 Franciaország az új U20-as világbajnok. Paul Pogba ás társai nem tudtak kapuba találni az Uruguay elleni, szombat esti döntőben, de a büntetőpárbajban négyszer is eredményesek voltak, miközben a dél-amerikaiak csak egyszer. Ez a franciák első érme a torna történetében. A viadal legjobb játékosának a francia középpályás Paul Pogbát választották meg.
 
Hajszálra volt a vb-döntőtől Irak 2013. július 10. 23:11 Franciaország-Uruguay finálét rendeznek szombat este Isztambulban, a Türk Telekom Arenában az U20-as futball-világbajnokságon. A dél-amerikaiak 1-1-es rendes játékidő és góltalan hosszabbítás után 7-6-ra diadalmaskodtak a büntetőpárbajban Irak ellen. A torna meglepetéscsapata egy bronzzal még vigasztalódhat.
 
U20: brazil-portugál döntő a vébén 2011. augusztus 18. 09:25 Brazília és Portugália válogatottja jutott be a Kolumbiában zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. Az európai csapat szerdán 2-0-ra legyőzte a franciákat, a kapus Mika sorozatban hatodszor nem kapott gólt a három és fél hetes tornán. A portugálok így a mezőny legjobb védelmével büszkélkedhetnek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu