KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TRIATLON"
Nagy magyar triatlonsiker 2013. március 19. 13:30 Csomor Erika remekül kezdte az Ironman-szezont, 9:35:34-es idővel megnyerte tegnap Mexikóban a Los Cobos Ironman viadalt, ráadásul a férfiak között is született magyar siker, Major József bronzérmet szerzett.
 
Armstrong debütált tereptriatlonban 2011. szeptember 26. 15:08 A hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrong az ötödik helyen végzett a Xterra elnevezésű extrém tereptriatlon-sorozat utah-i állomásán.
 
A radioaktív víztől fél az olimpiai hős 2011. április 8. 17:35 Aggasztja a 29 éves olimpiai bajnok triatlonista Jan Frodenót, hogy a sportág nemzetközi szövetsége (ITU) még nem fújta le a májusra tervezett jokohamai világbajnokságot.
 
Protek szponzoráció az olimpia jegyében 2011. március 10. 09:25 A ranglisták alapján jelenleg legjobb magyar triatlonista, Kovács Zsófia Protek kerékpárral készül az olimpiára. A hétvégi Bringaexpón a Protek-Ethicsport standjánál adták át azt a vázat, amellyel a neves olasz kerékpárgyártó támogatja a magyar triatlon versenyzőt a 2012-es Londoni Olimpiáig.
 
Csúcsvázon a paratriatlon világbajnok 2010. november 12. 17:26 A spanyol Orbea gyár jóvoltából a triatlon világbajnokság legutóbbi, budapesti fordulóján is bizonyító Bornkay Péter a korunk csúcstechnikáját képviselő ORBEA ORDU GOLD 2011-es időfutam kerékpárvázzal készülhet a versenyekre.
 
Elkapták a triatlonista gyilkosát? 2010. szeptember 14. 15:01 Egy 33 éves budapesti férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy meggyilkolta az ecuadori triatlonversenyzőt vasárnapra virradóra a budapesti Nagymező utcában - közölte Fülöp Valter, Budapest rendőrfőkapitány-helyettese. Az alezredes közölte: a feltételezett elkövetőt, akit személyi és tárgyi bizonyítékok alapján gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével, hétfő este fogták el a fővárosban; a rendőrség kezdeményezi az előzetes letartóztatását.
 
Ausztrál világbajnoki cím Budapesten 2010. szeptember 12. 19:11 A nőknél a címvédő ausztrál Emma Moffatt lett a világbajnok, miután honfitársa, Emma Snowsill mögött másodikként végzett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel megtartotta vezető helyét a pontversenyben.
 
Triatlon-vb: halálos késelés Budapesten 2010. szeptember 12. 16:08 Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit vasárnapra virradó éjjel a fővárosban többször megszúrtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az MTI értesülését megerősítve a verseny szervezői közölték: az áldozat a Budapesten megrendezett triatlon világbajnoki sorozat döntőjének amatőr résztvevője volt.
 
Gomez lett a világbajnok 2010. szeptember 11. 23:18 A férfiaknál a spanyol Javier Gomez lett a világbajnok, miután szombaton a brit Alistair Brownlee mögött második lett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel a pontverseny élére ugrott.
 
Minden készen áll a szerdai vb-rajtra 2010. szeptember 6. 13:37 A korábbi problémákon felülemelkedve minden akadály elhárult a szerdától vasárnapig tartó triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjének sikeres megrendezése elől Lányi András, a hazai szövetség elnöke szerint.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu