KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TIM CAHILL"
Cahill és Szon is duplázott - videók 2015. január 22. 20:40 A házigazda Ausztrália és a rendkívül motivált Dél-Korea is elődöntőbe jutott magyar idő szerint csütörtök délelőtt az Ázsia Kupán. A Kenguruk találatait Tim Cahill szerezte Kína ellen ollózásból és fejesből. Dél-Korea a hosszabbításban intézte el Üzbegisztánt, Szon Hjung Min is egy remekbe szabott lövésből és egy fejesből ért célt. A távol-keletiek az elődöntőben is esélyesek lehetnek majd Irán vagy Irak ellen. Az auszik a címvédő Japán ágán vannak versenyben.
 
Cahill egymeccses eltiltást kapott 2010. június 17. 14:00 Tim Cahill, az ausztrál labdarúgó-válogatott középpályása egymeccses eltiltást kapott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA), miután a csoportmérkőzések első körében, Németország ellen kiállította a mexikói Marco Rodríguez.
 
Hosszabbított az Everton kenguruja 2010. május 18. 15:20 Új, négyéves szerződést írt alá az Evertonnal Tim Cahill. Az ausztrál válogatottal a nyári világbajnokságra készülő középpályás kontraktusából még további két év volt hátra egyébként.
 
Hoppon maradt a Liverpool a házirangadón 2009. január 19. 20:29 VIDEÓVAL! A hajráig győzelemre állt a Liverpool az Everton elleni házirangadón az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának zárótalálkozóján, ám Steven Gerrard 68. percben szerzett bombagóljára Tim Cahill a 87. percben egy bombafejessel tudott válaszolni. A hazaiak a múlt heti döntetlen után ezúttal is csak egy pontra voltak jók, igaz, az 1-1 azért inkább a vendégekre nézve tekinthető hízelgőnek. Ennek az iksznek a Manchester United örülhetett a legjobban, Alex Ferguson együttese ugyanis megőrizte első helyét a tabellán úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott riválisainál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu