KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TIBOLYA_PETER"
Ugrott az olimpia öttusázónknak 2012. május 8. 17:43 Kulcscsonttörést szenvedett Tibolya Péter a lovaglás során, emiatt befejezte szereplését a magyar csapat a római öttusa-világbajnokság keddi férfi váltóversenyében.
 
Öt magyar az Öttusa Világkupa döntőjében 2010. június 17. 16:27 A Világkupa-sorozat eddigi eredményei alapján a Magyar Öttusa Szövetség kijelölte azt az öt vetsenyzőt, akik hazánkat képviselik a hétvégi moszkvai döntőben.
 
Marosi Ádám és a magyar trió világbajnok 2009. augusztus 15. 20:46 Csodálatos magyar sikert hozott a férfiak döntője a londoni öttusa világbajnokságon: egyéniben Marosi Ádám diadalmaskodott, csapatban pedig a Marosi, Németh Róbert, Tibolya Péter összeállítású trióé lett az aranyérem. Egyéniben a cseh David Svoboda lett az ezüst-, míg az ukrán Dmitro Kirpuljanszkij a bronzérmes.
 
Három éremmel zártuk az Eb-t 2009. június 30. 23:19 A magyar férfi váltó ezüstérmet szerzett a lipcsei öttusa Európa-bajnokság zárónapján - olvasható a viadal hivatalos honlapján.
 
Marosi Ádám ezüstérme Budapesten 2009. május 10. 20:12 Ezüstéremmel zárta Marosi Ádám a Budapesten rendezett Trigránit férfi öttusa Világkupát. Mint idén a legtöbb viadalon, a magyar fővárosban is a sportág új szabályait próbálgatták és gyakorolták a versenyzők és a szervezők.
 
Eb-bronzérmes lett a férfiváltó 2008. július 20. 16:47 Bronzérmet szerzett a Kasza Róbert, Marosi Ádám, Tibolya Péter összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében. Győztek az oroszok, a második helyen pedig a litvánok végeztek. A versenyben tizenkét csapat indult.
 
Öttusa Eb: két magyar érem pénteken 2008. július 18. 18:33 Ezüstérmet szerzett a Kasza Róbert, Tibolya Péter, Marosi Ádám összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében. Kasza egyéniben is felállhatott a dobogóra, két orosz - az Athénban olimpiai bajnok Andrej Mojszejev és az idén, Budapesten vb-győztes Ilja Frolov - mögött harmadik lett.
  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu