KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TEDDY_SHERINGHAM"
Kicsinálták Ramsayt az Old Traffordon 2012. május 28. 16:10 A jótékonysági gálameccseken csak elvétve fordul elő szabálytalanság - leszámítva a legutóbbi esetet. A Manchester United legendás támadója, Teddy Sheringham olyan durván öklelte fel Gordon Ramsayt az Old Traffordon, hogy a sztárszakácsot hordágyon vitték le, és kórházba kellett szállítani. Komolyabb baja szerencsére nem esett, míg a találkozóból négymillió font folyt be a rászorulók megsegítésére.
 
Új pókersztár tűnt fel: Teddy Sheringham 2009. október 5. 10:07 Teddy Sheringham két hét alatt második világraszóló pókersikere kapujában áll, ezúttal az EPT (European Poker Tour) londoni 5,000 fontos NL Hold'em főversenyén áll az élmezőnyben, amikor a 730-ból már csak 111-en maradtak. Minden idők legnagyobb brit földön rendezett tornáján a második fordulóból csak egy magyar, Lendvai Tamás lépett tovább, Kaló Dénes és Markovits Ádám búcsúzott.
 
Közel állt az MU-hős a pókercsodához 2009. október 1. 07:25 A világ talán legnehezebb pókerversenyén egészen a 14. helyig menetelt a Manchester United illetve a Tottenham Hotspur korábbi kiváló labdarúgója, Teddy Sheringham Londonban. A WSOPE (World Series of Poker Europe) 10,000 fontos NL Hold'em-főversenyén a döntő kapujában vérzett el az addig remekül szereplő Demján Sándor, aki a 18. helyen zárt.
 
Becker, Sheringham: pókerarcot öltöttek 2008. október 14. 12:24 Legyen szó világhírű futballistáról, a havas lejtők virtuóz hőséről, teniszpályák ünnepelt sztárjáról, minden karrier egyszer véget ér, az élet azonban nem áll meg. Teddy Sheringham, Alberto Tomba, Jevgenyij Kafelnyikov és Boris Becker visszavonulása óta legnagyobb szenvedélyének a pókert vallja, gyakran tűnnek fel a világ legnagyobb versenyeinek mezőnyében, hiszen megőrülnek a kártyáért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu