KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZOCSI_2014"
Célfotós hármas befutó, de milyen?! 2014. február 20. 15:10 Meglepő és mulatságos véghajrát hozott a férfi síkrossz egyik csütörtöki negyeddöntője a téli olimpián. Az utolsó bucka alaposan megtréfálta a vetélkedőket, egyedül a svájci Armin Niederer érkezett be lécen, mögötte az orosz Korotkov vetődött be a 2., még továbbjutást érő helyen, de csak centikkel megelőzve szintén merőben szokatlan pózban célba érő svéd, valamint finn riválisát.
 
Fourcade centikkel maradt le a tripláról 2014. február 18. 18:34 Pályafutásának harmadik téli olimpiai aranyérmét szerezte meg Emil Hegle Svendsen norvég sílövő, aki kedden Szocsiban a 15 kilométeres tömegrajtos versenyben nyert.
 
Elnapolták az olimpia nagy attrakcióját 2014. február 16. 17:28 Az eddigi tavaszias időt felváltotta az évszaknak jobban megfelelő, felhős, ködös időjárás a Kaukázusban, s ez azt eredményezte, hogy a szocsi téli olimpián először el kellett napolni egy versenyt, méghozzá a férfi sílövők vasárnapra kiírt 15 kilométeres tömegrajtos viadalát.
 
Norvég bajnokot avattak super G-ben 2014. február 16. 11:26 A norvég Kjetil Jansrud pályafutása első olimpiai aranyát nyerte a férfi alpesi sízők szuper-óriásműlesikló számában a szocsi téli ötkarikás játékok vasárnapi versenynapján.
 
Jól kezdtek a nagyágyúk a hokitornán 2014. február 13. 21:32 Győzelemmel rajtolt a szocsi téli olimpián a címvédő kanadai férfi jégkorong-válogatott, amely 3-1-re verte a norvégokat. A házigazda oroszok, az amerikaiak és a finnek is igazolták a papírformát a játéknapon.
 
Simon 66., Szabó 73. Szocsiban 2014. február 11. 14:01 Simon Ágnes 66., míg Szabó Milán 73. lett a sífutók keddi sprintversenyének selejtezőjében a szocsi téli olimpián.
 
Fogadkozik Kanada és Oroszország 2014. február 11. 11:06 Szerdán rajtol a szocsi téli olimpia egyik legnagyobb érdeklődéssel várt eseménye, a férfi jégkorongtorna, amelyen a házigazda orosz csapat a fő kihívója a címvédő kanadai együttesnek, ugyanakkor a svédek, az amerikaiak, a csehek és a finnek is beleszólhatnak az érmekért folyó küzdelembe.
 
Szlovák címvédés biatlon sprintben 2014. február 9. 19:38 A címvédő szlovák Anastasiya Kuzmina nyerte meg a női sílövők vasárnapi 7,5 kilométeres sprintversenyét a szocsi téli olimpián. Szőcs Emőke a 70. helyen zárt.
 
Felvonták a magyar zászlót Szocsiban 2014. február 6. 13:56 Felvonták a magyar lobogót csütörtökön a szocsi, XXII. Téli Olimpiai Játékok Tengerparti Olimpiai Falujában. A mintegy húszperces ünnepség a Magyar Olimpiai Csapat bevonulásával kezdődött, a sportolóknak és vezetőknek önkéntesek álltak sorfalat, miközben kis magyar zászlókat lengettek.
 
Így néz ki a magyarok szállása Szocsiban 2014. február 4. 19:37 A Magyar Csapat tagjait a nagyközönség többnyire csak a versenypályán láthatja majd a napokon belül kezdődő szocsi olimpia alatt, most azonban megismerkedhetünk a szállásukkal a Hegyvidéki Olimpiai Faluban. Koedukáltak a szobák, fűtés már van, víz még nincs.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu