KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZLOVAK_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Luxemburg megverte a vb-résztvevőt! 2011. február 9. 22:38 Kis túlzással egy kezén meg tudná számolni a luxemburgi ember, hányszor nyert válogatott meccset a nemzeti tizenegy, ám most egyet mindenképpen hozzáadhat ahhoz a nagyon kevéshez. Az aranylábúak ugyanis hátrányból fordítva, 2-1-re verték a nyári vébén olasz-gyilkos Szlovákiát az átláthatatlan ködben! Csak a rend kedvéért: a hazaiak a 131. helyen állnak a FIFA-ranglistán, Szlovákia a 20. Ez történt a szerdai barátságos napon...
 
„S”-betűs este Európa pályáin - blog 2011. február 9. 19:31 A magyar válogatott után újabb tippek érkeztek bloggerünktől, aki ezúttal egy hármaskötéssel kedveskedett nekünk. Azt nem tudjuk, hogy az "s" betű a kedvenc betűje-e, az viszont biztos, hogy a három, általa favorizált csapat bizony ezzel a betűvel kezdődik. A szerda esti futballőrületből az aktuális világbajnokot, egy vb-résztvevőt és egy szigetországi rangadót emelt ki. Lássuk csak!
 
Elvesztette sztárját Szlovákia 2011. február 8. 18:16 Martin Skrtel nem lép pályára a szlovák labdarúgó-válogatott Luxemburg elleni barátságos mérkőzésén szerdán. A Liverpool hátvédje még vasárnap a Chelsea elleni rangadón szedett össze combsérülést, és az orvosi eredmények kiértékelése után arra jutottak a Vörösök, nem engedik el a válogatottba.
 
Hosszabbított a sikerkovács 2010. július 13. 15:43 Négy évvel, 2014-ig szerződést hosszabbított a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vladimir Weiss.
 
Robben és Sneijder elintézte Szlovákiát 2010. június 28. 17:49 GÓLVIDEÓK! Hollandia továbbra is veretlen a labdarúgó-világbajnokságon, a Szlovákia elleni 2-1-es siker ezúttal már negyeddöntőt ér a tulipánosoknak. A találkozón a Dél-Afrikában először kezdett Arjen Robben szerzett vezetést az Oranjénak, amit a hajrában Wesley Sneijder egy gurítással tett még biztosabbá. A legvégén Robert Vittek tizenegyesből szépített, de ez már nem osztott nem szorzott. A győztesek az esti Brazília-Chile összecsapás továbbjutójával találkoznak a nyolc között.
 
Rémgyenge Szlovákiát vert meg Paraguay 2010. június 20. 15:22 Megerőltetés nélkül 2-0-ra győzött a paraguayi labdarúgó-válogatott Szlovákia ellen a világbajnokság F-csoportjának 2. fordulójában. A magyar származású Saláta Kornéllal felálló északi szomszédunk lassan, elképzelés és ötlet nélkül játszott, szenvedését jól jelzi, hogy egyetlen kapura lövését a mérkőzés ráadásában jegyezte. A vereséggel Vladimir Weiss fiai nehéz helyzetbe került, míg a dél-amerikaiak óriási lépést tettek a csoportelsőség felé.
 
Elszórakozta a győzelmet Szlovákia 2010. június 15. 15:18 VIDEÓN A GÓLOK!!! Az F-csoport két fekete lova találkozott a keddi ebéd után, a mérkőzés pedig drámai és meglepő befejezéssel szolgált. A jóval esélyesebb szlovákok ugyanis Vittek fejesével az 50. perctől kezdve vezettek, majd több helyzetet is kialakítottak. De a ziccerek kimaradtak, Reid pedig a 93. percben szintén fejjel egyenlített. Ennek az eredmények az olaszok és a paraguayiak is örülnek...
 
Szlovákia: első vébé, rögtön győzelem? 2010. június 14. 17:36 Az F-csoport két fekete lova találkozik a keddi ebéd után, kérdés, megfekszi-e a gyomrunkat a története második vb-jén részt vevő Új-Zéland és a most debütáló Szlovákia mérkőzése. Eddig nem kényeztettek el bennünket a csapatok a tornán, pláne a fél kettes összecsapásokon nem. Igaz, az európaiak képesek színes, nézhető focit játszani, miközben az óceániaiak csupán szerencséjüknek köszönhetik részvételüket - bízzunk benne, nem rontják el annyira az ellenfél futballját. Mert Szlovákia győzelemmel nyitna első vébéjén.
 
Sima szlovák siker vezéráldozattal 2010. június 5. 19:18 Magabiztos győzelmet aratott a világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a szlovák labdarúgó-válogatott, amely Pozsonyban 3-0-ra győzte le Costa Ricát. A hazaiaknál a 16. percben lépett pályára és a lefújásig játszott a magyar származású védő, Saláta Kornél. Északi szomszédunk aggódhat, súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett Martin Skrtel. A Liverpool hátvédje szárkapocscsonttörés miatt február óta harcképtelen volt, a Kamerunnal játszott 1-1-es döntetlen során tért vissza.
 
Íme, északi szomszédaink utazó kerete! 2010. június 1. 18:04 Vladimír Weiss, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya is megnevezte végleges keretét a vb-re. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Miroslav Karhan nem utazhat el a csapattal Dél-Afrikába Achilles-ín sérülése miatt. Az ő hiányában is a külföldön játszó futballisták vannak többségben a vb-n félig-meddig újoncnak számító szlovákok keretében.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu