KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZERB_FERFI_TENISZVALOGATOTT"
Djokovics feladta, Argentína Dk-döntős 2011. szeptember 18. 16:08 Nem tudta megmenteni a címvédő szerbeket a világelső Novak Djokovics sem, miután 6:7, 0:3-as állásnál feladta a vasárnapi Juan Martín del Potro elleni egyes mérkőzését a Davis-kupa világcsoportjának elődöntőjében. Az argentinok ezzel megnyerték a párharcot és a spanyolokkal találkoznak a fináléban.
 
Még élnek a francia és szerb remények 2011. szeptember 17. 17:32 Egyaránt sima győzelemmel szépített a szombati páros mérkőzésen a francia és szerb teniszválogatott a Davis-kupa Világcsoport elődöntőjében.
 
Davis-kupa: óriási bajban Djokovicsék 2011. szeptember 16. 22:20 Megbosszulta magát, hogy a címvédő szerbek pihentették, és nem nevezték a két pénteki egyéni mérkőzésre a világelső Novak Djokovicsot, hiszen Argentína 2-0-s előnybe került a Davis-kupa Világcsoportjának elődöntőjében.
 
Davis-kupa: a szerbek is az elődöntőben 2011. július 10. 19:36 Nem történt meglepetés, a címvédő Szerbia legyőzte az alig ismert nevekkel felálló Svédországot és bejutott a legjobb négy közé a Davis-kupa világcsoportjában. Ellenfele a döntőbe jutásért Argentína lesz.
 
Dk: szuperzsaruk védik a franciákat 2010. november 19. 16:28 A helyi erők mellett a francia rendőrség elitosztagának tíz, állig felfegyverzett tagja is védi majd a gall teniszválogatott tagjait a Davis-kupa belgrádi döntőjében. A találkozót december első hétvégéjén rendezik.
 
Tsonga egyenlített Simon „bakija” után 2009. március 6. 21:16 Ostravában 1-1-re áll a nyitó nap után a Csehország-Franciaország Davis Kupa-nyolcaddöntő, mivel Tomas Berdych legyőzte Gilles Simont, majd utána Radek Stepanek kikapott Jo-Wilfried Tsongától. A többi találkozón nem történt meglepetés, míg a Spanyolország-Szerbia találkozó csak szombaton kezdődik a benidormi aréna sérült lelátója miatt. Péntekre virradóra ugyanis hatalmas szélvihar söpört végig a népszerű üdülőhelyen, és nem kímélte a két teniszválogatott találkozójának tervezett helyszínét sem.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu