KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZERB_FERFI_ROPLABDA_VALOGATOTT"
Szerb-olasz döntő a röplabda Eb-n 2011. szeptember 17. 21:22 Megismétlődik a 2001-es finálé, Olaszország és Szerbia találkozik egymással a férfi röplabda Európa-bajnokság döntőjében. A taljánok 3-0-ra intézték el a címvédő lengyeleket, míg déli szomszédunk nagy csatában az oroszokat verte.
 
Kezdésnek Oroszország legyőzte Szerbiát 2008. augusztus 10. 08:21 Az olasz férfi röplabda-válogatott 3-1-es győzelmet aratott Japán ellen a Pekingben zajló olimpia férfi tornájának nyitófordulójában, az A csoportban. Hasonló különbbséggel nyert Oroszország Szerbia ellen a B csoport első összecsapásán.
 
Az Egyesült Államok a Világliga királya 2008. július 27. 20:26 Az Egyesült Államok válogatottja nyerte a 2008-as férfi röplabda Világligát Rio de Janeiróban vasárnap, miután a döntőben 3-1-re verte a szerb csapatot. A legjobb négy között nagy meglepetésre az ötszörös címvédő brazilokat elbúcsúztató együttes, az első játszma megnyerése után elbukta a másodikat, azonban onnantól a végjátékban végig jobban koncentrált és megnyerte a nívós sorozatot.
 
A szerbek is ott lesznek a riói döntőben 2008. július 27. 00:10 Szerbia lesz az Egyesült Államok csapatának ellenfele a férfi röplabda Világliga 2008-as versenyének vasárnapi fináléjában, miután déli szomszédaink három szettben győztek Rio de Janeiróban az athéni olimpián bronzérmes Oroszország ellen. A bronzmeccsen a címvédő brazilok és az oroszok csapnak össze.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu