KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZABÓ ZOLTÁN"
Tóth Richárd nevétől hangos a pókervilág 2009. szeptember 5. 21:11 Tóth Richárd győzelmével ért véget a világ második legnevesebb pókersorozata, a WPT (World Poker Tour) pozsonyi 4,000 eurós főversenye. Az ismert magyar játékos 101 fős mezőnyben győzött, 104 ezer euró ütötte markát. A döntőbe bejutott az első magyar világbajnoki karkötős Traply Péter, aki az ötödik helyet szerezte meg.
 
Új ász trónol a magyar pókerranglistán 2009. március 31. 13:30 A hétvégén Ausztriában 170 fős mezőnyt legyűrő Kármán Antonio vette át a vezetést az Unibet Open március eleji második helyezettjétől, Tóth Csabától a 2009-es magyar pókerranglistán. Az élmezőnyt a napokban zárult Spring Poker Festival és a budapesti viadal döntősei uralják. Az első tíz közé csak Gyarmati Gábor bregenzi bronzérme és Kaló Dénes Bahamákon elért helyezése tudta beverekedni magát. Fantasztikus márciust zártak a magyarok, hiszen 19 számottevő eredmény értek el ebben a hónapban, de vigyázat, a pókerélet csak most lendül bele igazán.
 
Döntő: három a bécsi magyar pókerigazság 2009. március 27. 12:53 A győzelem kapujába lépett Kármán Antonio a Bécsben zajló Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyén csütörtökön. A magyar pókeres nemhogy megőrizte, hanem tovább növelte egyébként is óriási előnyét, így a pénteki fináléba toronymagas esélyesként érkezik. A kilenc versenyben maradott között találjuk csodával határos módon Szabó Zoltánt, illetve Sándor Zoltán is megfelelő pozícióban van akár a végső siker megszerzésére. Rácz Csaba fizetős helyen végzett, 11. lett, ezzel 7,330 euróval gazdagodott.
 
Újra medencében a Szeged Beton játékosai 2008. augusztus 5. 09:39 Tizenkét hét szünet után kezdte meg a a felkészülést a 2008/2009-es évadra a Szeged Beton bajnoki negyedik helyezett férfi vízilabdacsapata. A hosszú pihenés oka: a pekingi olimpia miatt az OB I majd csak október első hetében indul. Az együttes trénere, Kásás Zoltán valamint Varga Tamás az olimpiai csapattal Pekingbe utazott, így az edzéseket Juhász György szakosztály-igazgató, majd augusztus 11-étől Lengyel Gábor vezeti.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu