KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZABICS_IMRE"
Visszavonul Szabics - sajtóhír 2013. szeptember 23. 14:30 Harminckét évesen befejezi a futballt a magyar válogatott csatár Szabics Imre, aki a Sturm Graz menedzsmentjében kap új kihívást - írja a klub ügyeiben jól értesült sturm12.at.
 
Szabicsot kirakták a Sturm Grazból 2013. szeptember 13. 14:34 Kikerült a Sturm Graz labdarúgócsapatának keretéből Szabics Imre, akire a vezetőedző közlése szerint a jövőben nem számítanak az együttesnél.
 
Új edzője lesz Szabicsnak 2013. április 22. 15:58 Menesztették hétfőn Peter Hyballát, a magyar válogatott Szabics Imrét is foglalkoztató osztrák Sturm Graz labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
 
Szabics a hollandok ellen sem játszhat 2012. szeptember 4. 21:31 Szabics Imre, a magyar válogatott csatára nem épül fel a hollandok elleni mérkőzésig sem, ezért visszatért klubcsapatához, a Sturm Grazhoz. A hír hivatalos, az MLSZ is megerősítette azt.
 
Szabics a Sturmból vonulhat vissza 2012. augusztus 17. 13:31 2014-ig meghosszabbította Szabics Imre szerződését a Sturm Graz labdarúgócsapata - áll a klub hivatalos honlapján.
 
Szabics góljával nyert a Sturm 2012. február 11. 20:37 Szabics Imre 37. percben szerzett találatával a Sturm Graz 1-0-s győzelmet aratott saját közönsége előtt, szakadó hóesésben a Mattersburg ellen.
 
Szakadás! Szabics csak jövőre játszhat! 2011. november 5. 19:22 Súlyos sérülést szenvedett Szabics Imre, az osztrák Sturm Graz magyar válogatott csatára. Mivel bokájában elszakadt egy ín, csak tavasszal léphet újra pályára.
 
Létfontosságú magyar gólok Európában 2011. október 24. 13:56 A hétközi Európa-liga-partin éppen egymás ellen gyürkőző Juhász Roland és Szabics Imre is fontos gólt szerzett csapata soros bajnokiján. A védő a 80. percben egyenlített a Westerlo otthonában, ahonnan az Anderlecht végül mindhárom pontot hazavitte, míg válogatottbeli társa a Sturm második, tulajdonképpen győztes gólját szerezte a Red Bull Salzburg elleni partin.
 
Juhász és Szabics is gólt lőtt 2011. október 23. 21:17 Juhász Roland csapata egyenlítő, Szabics Imre együttese második találatát szerezte vasárnap. Az Anderlecht magyar védője a 82. percben egyenlített a Westerlo vendégeként, a Sturm Graz csatára a Salzburg elleni rangadón talált az ellen hálójába. Még gy közös van a két magyarban: mindkettejük 2-1-es győzelem részese lehetett. Az Anderlecht vezet Belgiumban, a graziak viszont csak a hatodikok a tízes osztrák mezőnyben.
 
Juhász: Szabics kellemetlen ellenfél! 2011. október 21. 13:26 Az Anderlecht grazi csatanyerése nem csak azért érdemel külön cikket, mert a belga csapat a mérlegét háromból háromra alakítva a továbbjutás küszöbére lépett az Európa-liga L csoportjában, sokkal inkább azért, mert csütörtökön este, a UPC-Arena gyepén a magyar labdarúgó-válogatott két meghatározó játékosa, Szabics Imre és Juhász Roland feszült egymásnak - utóbbi készségesen nyilatkozott a SportHíradónak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu