KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SYDNEY"
Mit sem ért a gyönyörű Del Piero-dupla 2012. november 16. 12:54 Első dupláját könyvelhette el péntek délelőtt Alessandro Del Piero az A-league-ben, ennek ellenére szomorúan távozott a pályáról, hiszen csapata 4-2-es vereséget szenvedett a Brisbane Roartól. Alex először egy jól helyezett lövésből talált be, második gólja előtt pedig tartott egy kis cselbemutatót is, mielőtt a hálóba helyezett. A Sydney egymás után harmadszor kapott ki, és utolsó előtti a tabellán.
 
Döntött Alessandro Del Piero! 2012. szeptember 4. 18:42 Romario után Alessandro Del Piero lesz az első világklasszis futballista, aki az ausztrál A-League-be megy játszani - az ország egyik legtekintélyesebb napilapja, a Daily Telegraph már tényként közil, hogy szerda 11 órakor jelentik be az olasz csatár átigazolását. Kétmillió dollárt (euróban valamivel több, mint másfél millió eurót) keres majd egy év alatt.
 
Az egyik orosz sírt, a másik nevetett 2010. január 13. 13:22 Az orosz Jelena Gyementyjeva sima két szettben, bő másfél órás küzdelemben legyőzte esélyesebb honfitársát, Dinara Szafinát a 600 ezer összdíjazású sydneyi kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu