Döntött Alessandro Del Piero!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 4. 18:42
Romario után Alessandro Del Piero lesz az első világklasszis futballista, aki az ausztrál A-League-be megy játszani - az ország egyik legtekintélyesebb napilapja, a Daily Telegraph már tényként közil, hogy szerda 11 órakor jelentik be az olasz csatár átigazolását. Kétmillió dollárt (euróban valamivel több, mint másfél millió eurót) keres majd egy év alatt.


A 37 éves Juve-legendának Oroszországból, az Egyesült Arab Emirátusokból, Kínából, Kanadából, az Egyesült Államokból, és Üzbegisztánból is volt ajánlata, aztán a Sion, a Braga, a Celtic és a Tottenham folytatott elkeseredett harcot érte, még a Liverpool is bejelentkezett, de végül az ausztrál élvonal legutóbbi kirásának ötödik helyezettjét, a Sydney FC-t választotta.

Így biztosan nem fordulhat elő, hogy pályára kell lépnie a Juventus ellen, amelynek színeiben 19 évet töltött el.

A Sydney-ben már játszott olasz sztár, Benito Carbone, de igazi világklasszis nem, s az ausztrál liga történetében is csak egy olyan példát találunk, amelyet a mostani igazolással egy lapon említhetünk (Romario-Adelaide).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hiába jelentett be szenzációt a Sydney!
Ellentmondásos hírek érkeztek Alessandro Del Piero leendő klubjával kapcsolatban. Úgy tűnik, az ausztrál élvonal legutóbbi kiírásának ötödik helyezettje, a Sydney viszi a prímet, de a Celtic, a Braga és a Tottenham sem szállt ki...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Sydney
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu