KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEVEN_DAVIS"
Aki a szögletet sem tudja beadni - videó 2010. október 9. 17:52 Gólt nem, ám helyzeteket és egy mulatságos jelenetet azért hozott az olasz labdarúgó-válogatott észak-írországi vendégjátéka az Európa-bajnoki selejtezők pénteki játéknapján. A Rangers középpályása, Steven Davis ugyanis alaposan kibabrált magával, hiszen annyira nagyot akart lendíteni a labdába rúgás előtt, hogy nem csak a játékszert, de a szögletzászlót is ellőtte, kár hogy a golyó két métert gurulva hagyta el a pályát az alapvonalon.
 
Ronnie O'Sullivan kigolyózta a legendát 2009. február 19. 07:18 Négy játékig bírta a veterán Steve Davis a jelen sztárja, Ronnie O'Sullivan tempóját Newportban a sznúker Walesi Bajnokság 1. fordulójában szerdán, hiszen 2-2 után a világbajnoki címvédő sima 5-2-es győzelmet aratott. Már a legjobb nyolc közé lépett a kitűnő formában szereplő Mark Selby és Joe Swail, ugyanakkor nagy meglepetésre korán búcsúzott a korábbi hétszeres illetve kétszeres világbajnok Stephen Hendry és Mark Williams.
 
Becker, Sheringham: pókerarcot öltöttek 2008. október 14. 12:24 Legyen szó világhírű futballistáról, a havas lejtők virtuóz hőséről, teniszpályák ünnepelt sztárjáról, minden karrier egyszer véget ér, az élet azonban nem áll meg. Teddy Sheringham, Alberto Tomba, Jevgenyij Kafelnyikov és Boris Becker visszavonulása óta legnagyobb szenvedélyének a pókert vallja, gyakran tűnnek fel a világ legnagyobb versenyeinek mezőnyében, hiszen megőrülnek a kártyáért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu