KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEPHAN_LICHTSTEINER"
Hivatalos: Lichtsteiner a Juventusé! 2011. július 1. 16:24 Másfél hete biztosnak tűnt, de csak pénteken lett hivatalos, hogy Stephan Lichtsteiner a Juventusnál folytatja, 10 millió euróért a Laziótól érkezett.
 
Ki volt a szezon jobbhátvédje? Top 10 2011. június 14. 23:20 Az idény csapata, 2. rész: jobbhátvédek. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Másodszor a jobbhátvédekkel foglalkozunk, íme honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Te döntesz: szavazz!
 
Megegyezett a Juventus és a Lazio 2011. június 10. 10:00 A Juventus és a Lazio megtalálta a közös nevezőt, így Stephan Lichtsteiner vélhetően a Zebrák játékosaként kezdi meg a következő idényt.
 
Svájci sztárokat figyel a Juve új edzője 2011. június 6. 19:26 Gőzerővel készül élete újabb hatalmas kihívására Antonio Conte, így nem meglepő, hogy most sem pihen. A korábbi kiváló középpályás szombaton a Wembleyben „leselkedett”, elsősorban a svájci válogatott tagjaira volt kíváncsi.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu