KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEAUA BUKAREST"
Kolozsváron lett bajnok a Steaua 2014. május 9. 13:37 A Steaua Bucuresti a kolozsvári Universitatea otthonában csütörtök este elért 1-0-ás győzelmével - három fordulóval a bajnokság vége előtt - bebiztosította román bajnoki címét. A Laurentiu Regekampf által felkészített és a román labdarúgó-válogatott nagy részét adó csapat a 25. aranyérmét szerezte meg. A Steaua bajnoki címe egyáltalán nem forgott kockán az idényben, a csapat végig uralta a bajnokságot.
 
Hét év után bajnok a Steaua 2013. május 5. 21:35 A Pandurii Zsilvásárhely elleni sikernek és a Petrolul Ploiesti botlásának köszönhetően hét év után ismét bajnoki címet ünnepelhetett a Steaua Bukarest a hétvégén, Romániában, két legfőbb "üldözője" immár behozhatatlan hátrányba került a korábbi El-nyolcaddöntőssel szemben. Az Európa-liga indulást érő helyekre a Dinamo és az Astra is pályázik.
 
Torres továbblőtte a Chelsea-t az El-ben 2013. március 14. 23:00 A félidőben nagy bajban volt a Chelsea, de a meccs végére kisimultak Rafa Benítez ráncai, a Kékek 3-1-re verték a Steauát egy hónaljszagú meccsen, és összesítésben 3-2-vel kiharcolták a negyeddöntőbe jutást a Stamford Bridge-en. Torres volt a hős, az ő gólja kellett a nagy fordításhoz a párharcban, de öröme nem lehetett teljes, a hajrában büntetőt hibázott, így az utolsó pillanatokra is maradt izgalom. A Newcastle sokáig emberelőnyben is szenvedett, de az utolsó pillanatban Papiss Cissé továbblőtte a Szarkákat az Anzsi ellen. Szintén a legjobb nyolcban a Lazio, a Benfica, a Fener. Hajnal Tamás római gólja csak szépségtapasznak bizonyult.
 
Felmentették a Steaua elnökét 2012. április 17. 19:24 Felmentette első fokon a román legfelsőbb bíróság George Becalit, a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának vesztegetéssel és okirat-hamisítással vádolt tulajdonosát az úgynevezett pénzestáska-perben. Az ítélet nem jogerős. A háromtagú bírói tanács egyik tagja különvéleményt fogalmazott meg és hároméves felfüggesztett börtönbüntetés kiszabása mellett voksolt.
 
Este Európa-liga - ötöskötés! - blog 2011. április 28. 16:48 Szerdán Pinto és Pepe is kiszúrt bloggerünkkel, mindkettőt kiállította a bíró, így hiába jött be a többi két tipp, ennek a hármaskötésnek így lőttek. A megérzések viszont pontosan úgy jöttek, ahogy kellett - a Fradi kikapott, a San Antoniop győzött. Csütörtökön Európa-liga-elődöntőket rendeznek, jövendőmondónk az egyik meccset kinézte magának és meg is rakta - ötöskötésben!
 
Felmentették a Steaua elnökét 2011. április 17. 19:24 Felmentette első fokon a román legfelsőbb bíróság George Becalit, a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának vesztegetéssel és okirat-hamisítással vádolt tulajdonosát az úgynevezett pénzestáska-perben. Az ítélet nem jogerős. A háromtagú bírói tanács egyik tagja különvéleményt fogalmazott meg és hároméves felfüggesztett börtönbüntetés kiszabása mellett voksolt.
 
Bajnokok Ligája szerdára - fogadási blog 2011. április 13. 19:17 Ahogy a kedd a szerdát követi, úgy érkeznek egymás után bloggerünk bejegyzései is. A tegnapi nap felemásra sikeredett, de a tippmix kedvelői örülhettek, hiszen ezúttal nem online-fogadásokról olvashattak. Világ, láss csodát, szerdán is a tippmix hívei potyogtathatnak örömkönnyeket, s aki még a Bajnokok Ligáját is szereti, annak végképp mámoros lesz az alábbi tippsor. Persze a Real Madrid és az Inter meccsei mellé azért más is befért a menübe...
 
Inter és a pénteki mesterhármas - blog 2011. március 11. 17:48 A sikertelen csütörtököt jó lesz mihamarabb elfeledni, már csak azért is, mert pénteken újabb négy összecsapás vár arra, hogy megtegyék a játékos kedvű olvasók. Bloggerünk jósgömbje bepárásodott ugyan, de azóta megtisztították, így joggal bízhatunk abban, ezúttal valóban a jövőt mutatta meg alkalmi jósunknak. Az egyeskötés az esti Brescia-Inter meccsel kapcsolatos, a hármaskötésben pedig román, cseh és német élvonalbeli találkozók sorjáznak. De mik is ezek pontosan?
 
Reina bakizott, de örül a továbbjutásnak 2010. december 3. 10:39 Döntetlenre hozta le Európa-liga-meccsét a Liverpool, a bukaresti 1-1-nek köszönhetően pedig továbbjutott csoportjából. Igaz, ha Pepe Reina nem bakizik, talán a győzelem is meglehetett volna, a világbajnok kapus azonban így is boldog. Vagy mégsem?
 
Sztárjai nélkül is esélyesebb a Pool 2010. december 1. 19:31 A Liverpool már csak matematikailag eshet ki az Európa-ligából, és ez a Bukarestbe utazó kereten is meglátszik: Fernando Torrest pihenteti Hodgson mester, több kulcsemberhez hasonlóan. A sérült Carraghert a fiatal Danny Wilson helyettesíti a Ghenceában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu