KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ST_ETIENNE"
Tíz év után hazatért, az ősi riválishoz 2011. augusztus 4. 10:40 Évtizedes angliai tartózkodás után hazatért Franciaországba Steed Malbranque, a 31 éves középpályás létszámfelettivé vált az aktívan igazoló Sunderlandnél, ám nem gyerekkori klubjához, a Lyonhoz, hanem az ősi rivális St. Étienne-hez írt alá.
 
Mellé! 3 méterről, üres kapura - videó! 2010. március 20. 10:35 Erre mondják azt, hogy sokkal nehezebb volt kihagyni, mint belőni. A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő St. Etienne honi U21-es válogatottja, Emmanuel Riviere a Lyon elleni presztízsrangadón egy kapusról kipattanó labdát három méterről, üres kapura tudott mellé lőni. A csatár percekkel később kárpótolta a szurkolókat, látványos csukafejesből betalálva a hétszeres bajnoknak. Nézd meg a kihagyott helyzetet és a gólt!
 
Elszakadt a cérna St.-Étienne-ben 2009. augusztus 22. 21:02 Berohantak a pályára a St.-Étienne labdarúgócsapatának szurkolói, hogy számon kérjék együttesükön a Boulogne-tól elszenvedett, harmadik vereségüket a bajnokságban – a Ligue 1 harmadik fordulójában. A sok száz játéktérre tóduló embert a biztonságiak csak nagy nehézségek árán tudták feltartóztatni. A hazai drukkerek később visszatértek a megszokott kerékvágásba, és megtapsolták a diadalittas vendégultrákat.
  
Születésnapi ünneplés helyett kiesés 2009. március 18. 23:20 Bár nagyon közel volt a továbbjutáshoz, mégis kiesett a 109. születésnapját ünneplő Ajax együttese az UEFA Kupa nyolcaddöntőjében. A holland sztárgárda a rendes játékidőt 2-1-re megnyerte az Olympique Marseille ellen, ám a vendégek védőjének, Mearsnek a fejesével összesítésben a francia gárda bizonyult jobbnak. A szerdai játéknap másik mérkőzésén a Werder Bremen 2-2-es döntetlent játszott a St. Etienne-nel, ami a németeknek a továbbjutást jelentette.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu